DJ na svatbu

Soběsuky 3.10.2020

A hned v prvním říjnovém víkendu druhá svatba v tomto týdnu. Byla to svatba, která měla původně proběhnout 9.5. letošního roku, ale bohužel se nemohla z důvodu šíření nemoci covid-19 uskutečnit. Náhradní termín byl stanoven dlouho dopředu, takže jsem se na tuto svatbu Kristýnky a Dominika moc těšil! V sobotu 3.10.2020 bylo sice pod mrakem, teploty okolo dvacítky, ale láska zářila v Soběsukách na Angusfarmě na každém kroku! Letos jsem tu na třetí veselce jako DJ na svatbu a dle současné situace asi i naposledy v roce 2020. O to víc jsme se těšil! A musím říct, že se vše povedlo na jedničku! 

Svatební obřad byl naplánován na 14 hodinu a nevěsta chtěla i nazvučení svatebního obřadu, takže jsme přijel na 13 hodinu a vše během chvíle připravil. Obřad proběhl během pár minut a musím říct, že si tahle dvojice vybrala skvělou hudbu na svatební obřad! Následovalo focení novomanželů, rodiny a přátel. Oběd byl naplánován na 15 hodinu, podával se silný hovězí vývar a pak si nandal každý to, na co měl chuť v bohatém cateringu, který je právě na tomto místě vynikající a vyhlášený široko daleko! O Angusfarmě jsem v několika recenzích už zde psal, takže jen v rychlosti, tohle místo je nádherné s vyhlášeným jídlem po celém kraji. Navíc zde bylo omezení uzavřít restauraci v 22 hod., ale zdejší stodola měla výjimku a tak jsme věděli, že se bude tancovat dlouho dlouho do noci! A taky že ano:-) 

První tanec byl naplánovaný na půl sedmou. Jako první písničku si novomanželé zvolili skladbu od Caluma Scotta – You Are The Reason a hned ta druhá byla pro rodiče. Jeden požadavek jsem měl hned po tanci pro rodiče a to písničku od Věry Špinarové – raketou na Mars. Nevím, netuším proč, zapomněl jsem se zeptat, ale rázem jsem měl plný parket a asi padesátku svatebních hostů uprostřed parketu. Super, to se hned hraje jinak každému svatebnímu DJ! Už od Dominika jsem věděl, že mají rádi staré české písničky a takové svatby si o to víc užívám i já…
O pár minut později od prvního tance byl na programu prskavkový tanec, který se odehrával venku na terase a během večera se taky hrál novomanželský kvíz se zvedáním bot. Otázky jsem dostal od svědkyně „šité“ na míru našim novomanželům. Musím říct, že převažovaly spíše shodné odpovědi a pak už se jen tancovalo a tancovalo až do 02 hodin ranních. 

Jak už jsem zmínil, byla to hudba na svatbu, která obsahovala spíše převážně staré, české, nestárnoucí pecky na které každý svatebčan řádil, co mu síly stačily… byla to svatební párty, jakou Soběsuky ještě neviděly a já moc děkuji, že jsem mohl být součástí této svatební párty a této krásné svatby Týnky a Domči resp. všech svatebčanů, kteří byli opravdu super! Na fotografie koukněte určitě na Instagram a Facebook. Článek jsem napsal v pondělí 5.10. ve večerních hodinách, ale už dopoledne přišla tahle báječná recenze na můj Facebook. Díky moc ještě jednou!

 

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023