DJ na svatbu

Lipovka 9.1.2021

První letošní svatba v době „covidové“ to byla sobota 9.1. 2021 a mé služby DJ na svatbu si obejdnal moc příjemný pár Verča s Pepou. Našli si mě na FB profilu a jejich požadavek byl, aby svatební párty byla ve znamení všech možných žánrů tak, aby si každý svatebčan přišel na to své.

Pojdme ale nejdříve na obřad. Ten začínal ve 13 hod. za lesní restaurací Lipovka u Nekmíře v okrese Plzeň-sever. Pro menší svatby je Lipovka skvělou příležitostí uspořádat vše na jednom místě. Altánek pro svatební obřad se nachází přímo u restaurace v jednom areálu, takže žádné přejíždění z místa na místo. Vše včetně hotelových pokojů na jednom místě asi pro 50 svatebních hostů. Na tohle místo jezdím rád, protože svatby tu jsou opravdu parádní a výjimkou nebyla ani ta první letošní v nouzovém stavu, která se konala do 15 svatebních hostů. Je pravda, že na obřad dorazilo hostů více, ale ti po skončení zase odjeli domů. Svatební párty začínala prvním tancem venku a zároveň to byl i prskavkový tanec po 17 hodině. Venku už byla tma, takže bundy na sebe a šlo se ven na první tanec. 

Po společném tanci už na svatebčany čekala párty uvnitř, kde byl k dispozici i fotokoutek včetně fotoaparátu Instax Wide 300 se spoustou rekvizit a skvělým pozadím. To je nová služba mým zákazníkům, která se stala poměrně dost oblíbenou doplňkovou službou a na letošní rok si ji objednalo několik budoucích párů. Fotokoutek a skvělé hity a taky se soutěžilo. 

To byl večer Verči a Pepy na první svatbě v roce 2021! A já moc děkuji za pozvání, protože to byla fajn milá společnost ve které jsme měl pocit, jako bych tam odjakživa patřil. Fotografie z této krásné zimní svatby najdete i na mém IG. Recenzi od ženicha přišla hned v neděli a je dostupná zde i na facebooku DJ na svatbu Petr Berka

 

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023