DJ na svatbu

Varnsdorf 21.5.2021

Svatba Varnsdorf 21.5.2021 První svatba po lockdownu a já se strašně těšil, protože všechny svatby v měsíci květnu byly zrušené nebo odložené a takhle jediná zůstala! Na páteční svatbu do Varnsdorfu si mé služby DJ na svatbu objednala nevěsta Maruška. Původně plánovaných 60 lidí se muselo v době covidové zeštíhlit téměř o polovinu, ale i tak to byla svatební párty se vším všudy. Svatební obřad proběhl venku na zahradě zdejšího hotelu a zdejší vzdělávací budovy, kterou si pro svatební párty Maruška s Alešem pronajali. Na fotografie ze svatebního obřadu se můžete podívat na IG FB profilu.

Svatební obřad začínal v 14 hod. Na mě bylo nazvučení pianisty, který zahrál úvodní skladbu a poté se odebral k obřadu. Byl to totiž svědek a bratr ženicha Aleše. Já se postaral o skladbu k prstýnkům a poté na gratulace. O hodinu později, když bylo vše nafoceno, jsme se odebrali ke svatební tabuli, kde se podával hovězí vývar a jako druhý chod si každý svatebčan mohl nandat to, na co měl chut‘.


Svatební párty začala poměrně brzy kolem 17 hod., kdy byl na programu první společný tanec na písničku od Toplaeder – Dancing In The Moonlight a poté ještě song pro nevěstu a tatínka. Po úvodních tancích přišly na řadu svatební hry a soutěže. Hráli jsme asi hodinu v kuse všechny hry od novomanželského kvízu po královský kočár! Ano kočár měl v podvečer velký úspěch, ale ne pro pravé zadní kolo, které královský kočár jaksi nezvládlo:-)))


Tancovalo se celý večer! Nejčastěji jsme hrál Rybičky 48 oblíbenou kapelu nevěsty a taky rapera The Weeknda, což byl zase oblíbenec Aleše tedy ženicha. Byl to parádní večer a já děkuji novomanželům za pozvání. 

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023