DJ na svatbu

Beroun 11.6.2021

Po dlouhé době zase kompletní svatební víkend jak v pátek, tak v sobotu a já se nemohl dočkat! V pátek jsem to neměl daleko, od Plzně do asi 60 km vzdáleného Berouna. Byl jsme až na hoře, u nějaké kapličky, kde byl kouzelný pohled na celý Beroun! To byl úžasný pohled! Byly to konferenční prostory určené pro školení, svatbu i narozeninovou párty, moc hezké místo na svatbu Báry a vaška, kteří si řekli ANO v pátek 11.6.2021!

Jejich příjezd ze svatebního obřadu na toto místo byl plánovaný na 16 hod. a to byl čas, kdy už jsme byl jako DJ na svatbu připraven, abych nerušil příjezd novomanželů tím, že kolem nich budu nosit aparaturu atp. Raději přijedu na místo před začátkem tak, aby bylo již vše připraveno a nikomu zde nepřekážel!


Ten den byla v Berouně polojasná obloha a teplota tak akorát někde na 25 stupních, prostě ideál. Zatímco prasátko na rožni už dostávalo tu správnou barvičku, tak tohle odpoledne patřilo Báře a Vaškovi, kteří měli naplánované na půl pátou krájení svatebního dortu a na 17 hod. i první společný novomanželský tanec. Novomanželé si vybrali Elvise Presleyho a pro rodiče dvě písničky. Ženich pro maminku kapelu Beatles – Let It Be a nevěsta pro tatínka písničku od Jakuba Smolíka – říkej mi táto. Tímto byla svatební párty zahájena, ale tancovat se začalo i kvůli počasí až když slunce zapadalo nad Berounem a to bylo krátce po 20 hodině. Hrály se skladby novinkové, taneční, osvědčené, ale i české, které opět patřily mezi ty nejoblíbenější z celého večera. Já byl strašně rád součástí téhle party, která byla opravdu moc příjemná, milá a zábavná a to vše do 02 hodiny ranní, kdy byl naplánovaný konec svatební párty. Na odjezd jsem ještě vyfasoval „snídani“ v podobě dortu a řízků za které moc děkuju, byly výborné a vyrazil pomalu domů s přáním, aby se něco podobného opakovalo také v sobotu na druhé svatbě zase úplně jiných lidí. Ale o tom zase podrobněji nad tímto článkem v rubrice Svatební Blog.


Na všechny fotky se podívejte na IG FB a tady ještě jeden e-mail, který potěšil ještě o víkendu, v neděli ráno, když jsem se pro změnu vracel z Telče.

Ahoj, ráda bych strašně moc poděkovala za krásné odpoledne i večer. bylo to nádherné a náš nejdůležitější den se povedl. Moc moc děkuji. Bára
Moc děkuji Báro! Váš DJ na svatbu Beroun – Petr Berka!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023