DJ na svatbu

Telč 12.6.2021

Po dlouhé době svatba jak v pátek, tak v sobotu! To už jsme psal ke včerejší svatbě v Berouně, ale tentokrát mě sobota 12. června zavedla na Vysočinu do krásného města Telč, kde mají nově zrekonstruovaný Pivovarský dům Telč a ohromující prostory zdejšího společenského sálu.
Mé služby DJ na svatbu si tentokrát objednala nevěsta Katka a už při komunikací před svatbou jsem cítil, že tohle bude povedená svatba a taky byla! Navíc jsme zde potkal, jako svatební DJ jednu rádiovou kolegyni z Prahy, která byla kamarádkou nevěsty a my jsme se tak viděli po dlouhé době právě na Vysočině!


Můj příjezd byl plánovaný na 16 hod. s tím, že o hodinu později už by měla začít hrát reprodukovaná hudba no a v 17:30 hod. pak i první novomanželský tanec. Nutno říct, že novomanželé pracují pro filmaře, Katka jako filmová producentka a Jindra – ženich tuším taky a tak byla celá výzdoba jako ve filmu a vše se točilo o filmu a vlastně i první společný tanec! Na další fotografie koukněte na IG nebo na FB. Krásně nacvičený taneček za který novomanželé sklidili velikánský aplaus a právem! Následoval taneček pro rodiče a to byl Karel Gott s písní Jdi za štěstím, no co vám budu povídat?! Slzy tekly proudem nejenom rodičům!


Večerní svatební párty jsem zpestřil novomanželům a svatebčanům svatební hrou, hráli jsme kvíz v osmi týmech a pak také přišel na řad novomanželský kvíz se zvedáním bot, který měl také úspěch!¨Pak už se hudba na svatbě nepřerušovala a hrálo se vše, hlavně pak moderní pecky vkusně doplněné o české písničky. Tancovalo se do 02 hod., kdy byl naplánovaný konec této moc pěkně svatební párty. Já se s novomanželi rozloučil a vyrazil směr Plzeň s pocitem další dobře odehrané svatby Katky a Jindry na kterou budu určitě rád, jako DJ na svatbu Vysočina vzpomínat:-)

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023