DJ na svatbu

Hromnice 19.6.2021

Svatba jako řemen! Mé služby DJ na svatbu si objednala nevěsta Katka! Pravda, vše bylo trochu jinak, protože já měl na pátek a sobotu jiné svatby, ale díky pandemii koronaviru bylo vše zrušené nebo přeložené na termíny, které jsme měl již obsazené. Katka to ale trefila a tak jsme se vydal poblíž Hromnice na moc pěkný rodinný statek Hájenka naproti zámeckému panství na Býkově. A tohle je něco pro budoucí nevěsty!? Novomanželé Katka s Petrem navštívili svatbu svých kamarádů minulý týden, kam byli pozváni a co zažili na této svatbě, nechtěli zažít i na té své! Přátelé, at už vybíráte DJ na vaší svatbu, tak se ptejte, co má Dj za sebou, jaké reference, jaké má zkušenosti se svatbami atp. 

Na této svatbě v minulém týdnu byl nějaký DJ, který hrál klubové zremixované skladby, zábava tak byla na mrtvém bodě, každý si mluvil do mikrofonu jak chtěl a celá večerní párty tak byla strašná!! Proto se tak obávali novomanželé Katka s Petrem, co asi zažijí na té své. Naštěstí zde byla mezi svatebními hosty jedna dáma, která mé služby zažila na firemním vánočním večírku v Plzni a řekla – cože, vy máte DJ Petra Berku? Tak to bud’te v naprostém klidu, tohle je nejlepší DJ na svatbu a showman široko daleko a já jsem rád, že novomanželé zažili skvělou párty a byli maximálně spokojeni! Ono po té negativní zkušenosti se není čemu divit a takových lidí tam bylo víc, kteří během večera přišli za mnou a děkovali mi za to, co jsme předvedl na této krásné svatbě!


Pojdme si ještě v rychlosti shrnout celý den: Ve 14 hod. svatební obřad na kterém hrály housle, poté gratulace a foto. V 15 hodin už jsme byl připraven na podkreslení svátečního oběda. Podávala se polévka a pak si svatebčané nandali, na co měli chut‘. Hrála reprodukovaná a příjemná hudba, teplota v sobotu 19. června byla tropická až na 35 stupních a tancovat se přesto začalo v 17 hod., kdy byl na programu první novomanželský tanec. Ten byl mnou sestříhaný a sklidil u svatebčanů velký aplaus! Na řadu během sobotního podvečera přišly i hry a soutěže na svatbu, kde došlo na novomanželský kvíz se zvedáním bot a na královský svatební kočár! Během svatební párty se nejvíce tancovalo na české staré i moderní písničky a také na aktuální hitovky jako třeba Tiesto, Avicii atp. Došlo i na devadesátky a babičky jistě ocenily na začátku i Elvise:-)


Já děkuji za pozvání, moc jsme si vaší svatbu užil a budu se těšit jako DJ na svatbu Plzeň na další svatbě jejich známých a kamarádů třeba ještě v letošním roce 2021!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023