DJ na svatbu

Hryzely 24.6.2021

Mlýn Davídkov a co rok to min. jedna svatební párty! I když na tohle velice dobře známé místo mi zavedla v letošním roce koronavirová krize, která znemožnila, aby svatba Barči a Michala proběhla v tom původním termínu v roce 2020. Naštěstí vše proběhlo a já Vám mohu napsat pár řádek o této pěkné svatbě, kam si mě pozvala jako DJ na svatbu nevěsta Bára.


Jak píšu, byl to čtvrtek a svatby na tomto místě jsou vždy nádherné. Ten klid, soukromí pro všechny svatebčany, zábava pro děti, koníci, hřiště pro tenis a další sporty a to vše na jednom místě s možností ubytovat najednou až stovku hostů!A to vše necelých 50 km od Prahy ve směru na Kutnou Horu!


Tahle čtvrteční svatba proběhla opět u zdejšího rybníku, kde jsem ale svatební obřad nedělal já, ale kamarádi našich novomanželů, kteří zahráli na housle a na další hudební nástroje. Já přijel po svatební hostině okolo 15 hod., kdy zrovna vykouklo sluníčko a teploměr se dostal až na 27 stupňů, bylo tak jasné, že se vše bude v programu „šoupat“… první tanec, hod kyticí a další body programu na který se můžete podívat na můj facebookový profil ZDE, kde najdete i další fotografie z této svatby. Novomanželský kvíz se zvedáním bot nebo legrační bohatá svatební tombola. To byly svatební hry, které jsme realizovali na svatbě Báry a Míši!


První novomanželský tanec tedy proběhl až v půl sedmé večer a pak už následovala píseň pro rodiče a hosty. Večerní svatební zábava se tak rozjížděla pozvolna, ale už na začátku jsem tušil, že tohle bude skvělá párty s českou muzikou a to se taky potvrdilo! Hudba na svatbu mne opět nezklamala! I přesto, že se hrály aktuální písně, tak spíše v playlistu převažovaly ty z domácí nebo slovenské dílny, mladé nebo starší či hodně staré, to bylo na této svatbě Barči a Michala úlně jedno, protože se hosté neustále bavili až do 02 hod. ranních. Už přesun do mlýnice před půlnocí naznačil, že tohle bude dlouhá svatba, která mě osobně moc bavila! Děkuji za pozvání milí novomanželé a jsme rád že na druhý pokus to konečně vyšlo a vy jste si řekli konečně vytoužené ANO právě v Hryzelách na mlýně Davídkov, kam jezdím opravdu moc rád:-)


Další fotografie najde na IG nebo FB.
Váš DJ na svatbu Praha Petr Berka!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023