DJ na svatbu

Plzeň 25.6.2021

Další tj. druhá svatba v tomto náročném týdnu patřila Soně a Jendovi. Honza, můj dlouholetý kamarád, velký sportovec, trenér bojových umění a sám mistr ČR v K1, ale taky motorkář, kterého po celé Plzni zná asi každý! To byla svatba v restauraci Kalikovským mlýn na kterou jsme se těšil celý rok jako DJ na svatbu! Musím říct hned na úvod, že i přesto, že jsem na této svatbě znal jen ženicha a jeho bráchu, tak tohle byla svatba, kde jsem se cítil jako doma! Motorkáři, taky zápasníci, Honzovo bývalý trenéři z ČR i ze Slovenska a další kamarádi našich novomanželů si taky svatbu užili!! Byla to neskutečná jízda pánové a dámy!

Svatební obřad začal s panem Pivoňkou, oddávajícím ve 14 hod., ale bohužel s panem Pivoňkou z plzeňské Unitarie už jsme se nepozdravil! Já, DJ na svatby přijel až na 16 hod. , kdy novomnaželé a svatebčané byli po obědě, podávala se svíčková na smetaně a taky rozkrájeli svatební dort. Po 16 hod. už hudba na svatbu hrála venku na terase z reproduktorů jako příjemný doprovod páteční svatby Soni a Honzy. Až o půl šesé na řadu přišel první novomanželský tanec a poté tanec nevěsty se členy motorkářské rodiny Hells Andels a poté ještě jeden přídavek pro ostatní svatebčany! Mimochodem svatební párty se rozjela ve stejném okamžiku jako na zahradě v kalikováku rodeo býk, což byla zábava pro svatební hosty, aby zkrotili býka v co nejdelším možném čase! A málem bych zapoměl, že plzeňskou 12 zde čepoval mistr ČR, výčepní Miroslav Štych. Na fotky se určitě podívejte na IG a na Fb, kde najdete fotoreport z této páteční svatby.


Párty se pak rozjela vskutku rychle a svatebčané neměli problém tancovat za denního světla, připomínám, že stále bylo okolo 18 hod. a zábava na této svatbě byla v plném proudu! taky proto jsme nechali novomanželský svatební kvíz se zvedáním bot až na později, konkrétně na 20 hod. a i novomanželský kvíz se potkal u svatebčanů s úspěchem a byla velká sranda! Během večerní svatební párty pak došlo i na malé taneční vystoupení místních bojovníků, kteří na písničku Im sexy and i know it od LMFAO rozparádili celou svatbu a všechny okolo, že i pánové od býka skákali dobrou náladou, která zde panovala. A já, jako svatební DJ to měl pak strašně jednoduchý, když je taková společnost, která se chce dobře bavit a to i přesto, že si říkáte, motorkáři a zápasníci v jednom… ne tohle byli úžasné lidé z celé republiky, vesměs Honzovo kamarádi nebo bývalí soupěři z ringu.


Soni a Honzo, děkuji za pozvání a přeji pohodové manželství! Váš DJ na svatbu Plzeň – Petr Berka!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023