DJ na svatbu

Soběsuky 26.6.2021

A do třetice v tomto náročném svatebním týdnu svatba Lucky a Jardy na mém oblíbeném místě na Angusfarmě v Soběsukách. Místi jako stvořené pro svatební oslavu byla terčem i této sympatické dvojice, jež si mé služby DJ na svatbu objednala v dostatečném předstihu, jelikož se psal velmi žádaný datum 26.6.2021!

Přesně v pravé poledne byl naplánován svatební obřad, kde zaznělo ANO a protože bylo dost času užít si sobotní odpoledne, tak každý svatebčan s odpoledním časem naložil dle podle svého nejlepšího vědomí a svědomí. Někteří si užívali svatební pohodu, velká část byla venku u kávy a dobrého pití, přece jen na sobotu se udělalo hezké počasí a teplota vzduchu se dostala až na 26 stuňů. Po dobrém obědě, kde se podávala svíčková na smetaně se vlnila z reproduktorů pohodová a příjemná muzika, na první novomanželský tanec jsme novomanžele pozval na 19 hodinu. Jak říkám bylo hezky a hosté se bavili, tak nebyla potřeba je do nějakých aktivit nutit, jen jsme ten čas proložili svatebním novomanželským kvízem se zvedáním bot, který má vždy úspěch a měl ho i na Angusfarmě a dále to byla soutěž rok s novomanželi, která měla také úspěch a vše se odehrávalo venku včetně prvního tance. Byla to pořádná sranda do které se zapojilo na 13 svatebních hostů a novomanželé rozdávali speciální měsíční úkoly. Na fotografie vás opět odkážu na sociální sítě DJ na svatbu Instagram nebo facebook.


Během večera jsme pak hráli všechno! Večerní svatební párty se rozjela jen malou chvíli po tom, co jsme lásku nechali zazářit a pak už to jelo do druhé hodiny ranní… Česká muzika, staré i novější pecky, které zná každý, ale taky moderní taneční hudba. To byla voda na mlejn těchto svatebčanů a já moc děkuji za to, že jsme mohl strávit sobotní milou svatbu v této jejich úžasné společnosti a novomanželům přeji, coby jejich svatební DJ jen to nejlepší na společné cestě životem! Váš DJ na svatbu Soběsuky Petr Berka!
PS: tohle mi přišlo od nevěsty Lucky 28.6.2021:

Dobrý večer,
vše klaplo na jedničku, a díky Vám zábava nestála, bylo to skvělé a moc Vám za to děkujeme.
Všichni se bavili a byli nadšeni.
Určitě rádi služby zhodnotíme, během tohoto týdne 🙂
Mějte se krásně a ještě jednou moc děkujeme,
Lucka a Jarda P.

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023