DJ na svatbu

Obora 2.7.2021

Tohle byl pořádně náročný týden! Svatba v pátek, sobotu a taky v pondělí na svátek Cyrila a Mětoděje, ale pěkně po pořádku! Na pátek s datem 2. 7. 2021 si mé služby DJ na svatbu objednal ženich Roman a to do zámecké fořtovny Metternich u Obory na severním Plzeňsku. Moc příjemné místo ukryté v lese v přírodě a navíc v té nejlepší společnosti, která se tu v pátek zrovna na tuto svatbu sešla! Jen škoda, že ten den pršelo skoro celý den, pršelo od rána až do odpoledních hodin a tudíž se svatební obřad nemohl odehrát na tradičním místě u fořtovny na louce, ale na terase pod velkými deštníky. 

I tak se svatební obřad povedl a zaznělo tolik očekávané ANO krátce po 13 hodině. Jelikož pršelo, tak se ani nedalo fotit, takže nejdříve slavnostní oběd. Podávala se vynikající hovězí polévka a jako hlavní chod svíčková na smetaně, která právě ve zdejší restauraci představuje neskutečný gastronomický zážitek! Po obědě následovalo krájení dortu a jen co si svatebčané vychutnali dort a odpolední kávičku, tak jako zázrakem přestalo pršet a šlo se ven na focení skupinek. Během odpoledne zde panovala příjemná atmosféra, která vydržela po celý večer! 

Na první novomanželský tanec jsem já, jako svatební DJ zavelel kolem 17 hodiny a slzy tekly proudem! Neskutečně silný emotivní zážitek pro nejbližší včetně rodičů, kteří navíc připravili i překvapení o kterém jsem snad ze svatebčanů věděl pouze já, jelikož jsem vše technicky zajištoval. Byl to asi 8 min. spot fotografií od narození Lucky a Romana tedy novomanželů a i tady ukáply slzičky… Moc pěkné gesto od rodičů nevěsty i ženicha! Mimochodem do manželského svazku spolu vstoupili po 10 leté známosti!


Večerní párty a hudba na svatbu se nesla v neskutečně dobré náladě, tancovalo se, pilo se, jedlo se, zpívalo se a hlavně se tančilo! Nejdříve na české staré pecky, později večer došlo i na aktuální taneční vypalovačky! A došlo i na svatební hry a soutěže jako třeba novomanželský kvíz nebo královský kočár, který měl mimořádně velký úspěch! Děkuji za takovou společnost na které jsme se cítil jako doma, obklopen skvělými lidmi včetně novomanželů Lucky a Romana! 

Okolo půl druhé ráno jsme se rozloučili a neutekl ani víkend a hned jsem se dočkal milého hodnocení, které vidíte ZDE na facebooku. A samozřejmě jak na FB tak na IG najdete i několik fotek z této páteční svatby Lucky a Romana! Hodně štěstí!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023