DJ na svatbu

Farma Hory 5.7.2021

Sváteční pondělí a po víkendu 3. svatba nedaleko Karlových Varů na farmě Hory. Zde jsem byl naposledy před asi pěti lety na česko-turecké svatbě a od té doby se tu nic nezměnilo v dobrém slova smyslu. Krásné prostředí v přírodě, na samotě, nedaleko jezdeckého koňského areálu Karlovy Vary. Zde probíhají svatby pod krytou pergolou ze všech stran pro asi 50 lidí a k dispozici je i restaurace pro dalších 40 lidí. A o tom, že svatby jsou tu úžasné ví moc dobře i Jana s Pepčou. Mé služby DJ na svatbu objednával ženich Pepa přes portál beremese.cz


Pepa nechal schůzku na poslední možný den, až den před svatbou! Ano, spolu s Janou přijeli z Karlových Varů v neděli 4.7. a svatba byla v pondělí 5.7.2021 Ale proč ne?! Přijel sympatický pár kolem padesátky a dobře věděl, že chce svatební oslavu pohodovou pro všechny svatební hosty, kterých byla asi třicítka. V pondělí na svátek Cyrila a Metoděje jsem na farmu dorazil kolem jedné hodiny, kdy akorát začínal svatební obřad, který probíhal za restaurací na krásně zelené louce. Po tom, co si řekli ANO se odebrali na focení, ale stále se bavíme o dvouset metrech čtverečních, takže pohodová svatba byla pohodově podkreslená příjemnou hudbou, kde vládla skvělá nálada. A skvělá nálada vydržela hostům celý večer! 

Už první novomanželský tanec začal brzy kolem 16 hod. a kapela Kabát a jejich Houby magický byla první společná písnička. Následoval Michal Šindelář a jeho Hořely, padaly hvězdy pro jejich nejbližší a už jela další hudba na svatbu! Svatební oslava, která byla i pro mne absolutně nezapomenutelnou párty končila až v jednu hodinu nad úterním ránem, což byl další svátek… tancovalo se na všechno, ale spíše na starší české i zahraniční písničky a malý fotoreport opět můžete z této krásné svatby vidět i vy na IG nebo na FB. Svatební DJ Petr Berka měl opět nabitý a prodloužený víkend, ale když jsou takové svatby všechny, neexistuje žádný rozdíl a odpočinek! Naopak vám to dobije baterky! A já jsem rád za takovou společnost a děkuji za ní! 

V tomto případě velké DÍKY Janě a Pepovi, že mě pozvali a ještě jednou přeji přes mé stránky vše nejlepší na společné cestě životem! Váš DJ na svatbu Karlovy Vary Petr Berka!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023