DJ na svatbu

Kozovazy 9.7.2021

A před námi tradičně svatbami napěchovaný víkend, co víc si přát pro svatebního DJ…
Právě na pátek 9. července si mé služby DJ na svatbu objednala nevěsta Petra. Místo svatebního obřadu a večerní párty? Kozovazy! Vesnička vzdálená asi 15km od hlavního města, kde se nachází hotel a restaurace Lony! Skvělé prostředí s nádhernou zahradou, která je pro svatební obřady hodně vyhledávaným místem a není se čemu divit! Na fotografie z obřadu se podívejte na Ig nebo Fb. Prostředí, které je pro svatebčany vyhledávané i pro zdejší hotel a apartmány. Veselka na jednom místě kousek od hlavního města. Ochotný personál, vynikající jídlo a přesně v takových superlativech bych mohl ještě pokračovat. Snad náhoda v termínu, jak psala jedna z mých klientek pod příspěvek z této svatby, že včera oslavili 5. výročí od svatby, kterou jsme jim moderoval právě na tomto místě a dnes v pátek 9.7.2021 jsme tu byl na veselce pro Petru a Honzu. Milý pár, který si také řekl ANO ve zdejší zahradě. Svatební obřad jsme mile rád nazvučil, jeho začátek byl na 11:30 a i foto z obřadu najdete na IG nebo Fb. Poté se vše přesouvá do nedaleké stodoly, kde bylo připravené pohoštění pro jejich 60 nejbližších přátel, nicméně kapacita stodoli je až 100 lidí! 

Slavnostní oběd proběhl po 13 hodině. Počasí se chovalo jako že každý okamžikem zaprší, ale naštěstí z toho nic nebylo, ba naopak, postupem času se vyjasňovalo. Páteční svatba tak po svíčkové nabídla svatebčanům se projít po areálu, popovídat si, nikdo jim nic nenutil, prostě vše běželo hladce během odpoledne až do podvečerních hodin, první tanec sice už proběhl v 16:30, ale vzhledem k příjemnému letní mu počasí jsme hrál spíše k poslechu jako takovou kulisu. 

Večerní svatební párty začala po 19 hodině a tancovalo se na všechno! Správně zvolená hudba na svatbu je základ každé párty! Hlavně pak na české hitovky nebo na starší osmdesátky, které měla ráda i nevěsta Pét’a! Párty to byla povedená i díky malé slečně (11let) Izabelce, která tancovala od první písničky a kdyby nemusela jít spinkat, tak by tam byla i na tu poslední v jednu hodinu ráno:-)


Strašně příjemná a milá společnost na této pohodové veselce a já děkuji, že jsem měl možnost strávit páteční den v jejich společnosti a přeji do manželtsví, ještě jednou vše nejlepší! Váš DJ na svatbu Praha Petr Berka!


PS: a tohle mi dnes (14.7.2021) poslal nevěsta Petra:
Dobry den,
Dekuji za Vas velmi profesionalni pristup, vse bylo uplne vyborne. Nemam absolutne co vytknout. Jedine, co me mrzi je, ze se netancilo trochu vic. Nebyt to ma svatba, tak jsem na parketu cely vecerdn

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023