DJ na svatbu

Letkov 3.7.2021

Po páteční svatební oslavě přišla na řadu sobotní s datem 3.7.2021 a nedaleké a příjemné místo od Plzně vzdálené asi 10 km. Sport penzion Pohoda v Letkově u Plzně je areál pro široké využití od sportovních záležitostí po krásnou svatbu přímo na míru! Právě tady je na to speciální budova nebo chcete-li spol. sál, kam se vejde asi 70 lidí, vše je samozřejmě nové a krásné, ostatně fotografie najdete zase na Instagramu a na Facebooku profilu DJ na svatbu. Místní personál je svatbami řekněme natolik vycvičen, že zde nenarazíte na žádný problém a jen si svou svatbu prostě užijete a o to jde! To byl případ i sympatické dvojice Ivetky a Míry. 

Mé služby DJ na svatbu objednával ženich a objednával už v předstihu kvůli referencím, jelikož říkal, že na svatby jsem nejlepší já:-) a měl na mé samé kladné ohlasy, tak proto se musím trochu pochválit, ale vlastně jen tlumočím to, co mi psal a taky říkal. S Mírou jsme byli domluveni i na nazvučení svatebního obřadu, který začal v 13 hod. pod taktovkou dalšího známého jména, pana Pivoňky ze spolku místních Unitářů. Počasí narozdíl od páteční svatby, kdy skoro celý den pršelo bylo v sobotu slunečné, nikde ani mráček a vše klaplo na jedničku i zde v Letkově. Jak říkám, fotografie najdete na Ig nebo Fb.


Po svatebním obřadu jsme se přestěhoval do místnosti o které jsme psal výše, je to společenský moderní sál, kde byla připravena hostina pro 60 svatebních hostů. Podávala se polévka a vepřová panenka a hosté se po obědě začali bavit i v Instax fotokoutku, který jsem na tuto svatbu přivezl a je to nová služba, kterou nabízím. Jedná se o profi plátno se spoustou rekvizit u kterých se svatebčané zasmějí a vy tak budete mít úžasné vzpomínky na váš Velký den! Kolem 18 hod. přišel na řadu i novomanželský tanec a tanec s rodiči. Hosté se na večerní svatební párty těšili a to také bylo znát, protože se tancovalo de facto od první písničky do půl třetí ráno! Hudba na svatbu byla speciálně šitá na míru! A kdyby nebyl konec v půl třetí, tak si troufám tvrdit, že do bílého rána by svatebčané neměli daleko:-) I já si svatbu parádně užil díky skvělé společnosti a parádní náladě, která provázela všechny hosty v tu první červencovou sobotu. 

Během večera jsme hrál tolik českejch písniček, že už ani nepamatuju, kde to bylo naposled v takové obrovské míře! A kdybych měl jednu písničku připomenout, tak by to byla Hana Zagorová a proč nejsi větší. Oblíbená píseň novomanželů, kterým děkuji za pozvání a děkuji za parádní společnost! A přeji jako svatební dj pohodové manželství!
Váš DJ na svatbu Plzeň Petr Berka!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023