DJ na svatbu

Karlovy Vary 17.7.2021

A do třetice v tomto týdnu ještě jedna poslední svatba pro Terku a Lukáše v sobotu 17.7.2021! Tenhle sympatický pár objednal mé služby DJ na svatbu Karlovy Vary na Vítkovu horu poblíž letiště, kde máte parádní výhled a je to nádherné romantické a hodně vyhledávané místo turistů a svatebčanů. A to je přesně případ i Terky a Lukáše. Já už v tomto resortu jednou byl asi před deseti lety, ale celé to tady prošlo neskutečnou proměnou, jen stále stejná zůstala obrovská terasa, kde se taky svatba odehrávala. Opravdu nádherné a romantické místo! Koukněte na fotografie na můj Fb Ig.


Svatební obřad proběhl právě na zelené loučce, která je stále součástí terasy hotelu a restaurace a je vzdálené od restaurace asi 25 metrů, takže žádné přejíždění z místa na místo, zkrátka tohle je ted IN nikam nepřejíždět a mít vše na jednom místě.
Svatební obřad byl naplánovaný na 13 hodinu, ale jediné co nebylo až tak příliš jisté bylo počasí! To se v sobotu okolo poledne hodilo nad letištěm a tvářilo se, že bude pršet jako z konve, ale nakonec vše vyšlo parádně, dokonce i na chvíli vykouklo i sluníčko, asi zřejmě na ANO tohoto páru. Počasí přineslo malé trable až později odpoledne, kdy se trochu více rozpršelo, ale celá svatba na terase je krytá, takže ty trable jsme měl pouze já, kdy tekla voda na terasu, kterou jsme musel neustále uklízet kvůli položeným led efektům na podlaze. Ale v pohodě!

 Celá svatba se nesla v uvolněné atmosféře, přijeli sem lidé z Domažlic a z Chomutova, aby to měli na půl cesty. Babičky od ženicha si navíc připravily parádní taneční překvapení právě pro Lukyho, sranda to byla neskutečná a klobouk dolů před babičkama! Byly opravdu pro každou srandu! Správně zvolená hudba na svatbu byla důležitým faktorem i na této svatbě. Hrálo se prakticky vše od českého a převážně starší oldies písničky, až mě samotného to překvapilo, protože se jednalo o mladé lidi. Tancovalo se až do 02 hod. ranní a byla to svatební párty se vším všudy!

 I na novomanželský kvíz došlo a zde jedna velká shoda! Já bych rád poděkoval Lukášovi (ženichovi), že mě na svatbu pozval! Pohodovej kluk stejně jako svatebčané, kterých bylo na této svatbě kolem čtyříctky, prostě akorát! Váš DJ na svatbu Karlovy Vary Petr Berka!
A Lukáši, díky za komentář na FB díky!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023