Mirošov 31.7.2021

Co jste hasiči, co jste asi tak v sobotu dělali? No stříkačky nechaly na svých místech a vyrazili na svatbu Terky a Zdeňka, což je jeden z hasičů a tak to byla pravá hasičská veselka na kterou si mé služby DJ na svatbu objednala nevěsta Terezka. Sobotní počasí s posledním červencovým datem 31.7.2021 bylo pro svatbu venku ideální! Vše se odehrávalo v Mirošově v oblíbené vesnické hospůdce U Kozlerů a musím říct, že tam vaří opravdu poctivě českou klasiku a určitě si pochutnáte, tak jako já na knedlu, zelu a vepřu! To byl oběd i pro asi 60 svatebčanů, přičemž, jak už jsem naznačil, polovina z toho byli hasiči amatéři nebo profíci. Skladba, co jste hasiči tak v repeortoáru byla v ten den několikrát použita a patřičně ¨vyvětrána“.


Svatební hosté se začali v místě konání svatby objevovat okolo půl druhé a netrvalo dlouho a dorazili i novomanželé s dobrou náladou a už svoji od nedalekého zámečku v Mirošově. Během odpoledne došlo na první společný tanec, který byl nacvičený a mnou sestříhaný a sklidil opravdu velký úspěch! Poté tančili i rodiče a další svatební hosté. Muzika? To byla ta největší směska od Beatles až po Macarenu a samozřejmě lidovky všeho druhu, které jsem pravidelně zařazoval, jelikož byly u svatebčanů hodně oblíbené! Vlastně i během večera si neustále žádal někdo na přání nějakou lidovku a konkrétně skladba co jste hasiči se hrála za celou svatbu 5x! 

Na fotografie vás opět odkážu na můj Ig nebo Fb. Děkuji novomanželům za pozvání, bylo to moc fajn a přeji hodně štěstí do života! Váš DJ na svatbu Mirošov Petr Berka

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023