DJ na svatbu

Lipovka 16.7.2021

V pátek 16. července si mé služby DJ na svatbu objednala nevěsta Eva. Spolu s Jakubem, kterého si ten den brala si vybrali skvělé místo pro svůj Velký den! A to lesní restauraci Lipovka nedaleko Nekmíře. Úžasné místo, kam jezdím strašně moc rád a v pátek jsem se sem těšil jako malý kluk na tuto krásnou svatbu! Už na schůzce jsem tušil, že tohle bude parádní svatba a taky že byla! Asi 30 svatebních hostů, což je tak akorát. Nic přehnaného bylo svědkem, jak si tento zamilovaný pár řekl v krásném altánku na Lipovce své ANO.

Já přijel až na 14 hod., kdy už byli svatebčané na obědě. Vše si připravil a zhruba v půl třetí odpoledne už hrála příjemná podkresová muzika, taková ideální hudba na svatbu! V pátek bylo celkem fajn počasí, takže i přesto, že v sále, kde probíhají svatby je vše vzdušné a dobře větrané, tak nejlépe bylo stejně venku. Není tak divu, že zábava se odehrávala až kolem 18 hodiny prvním společným novomanželským tancem.

 Následoval hod kyticí a taky novomanželský svatební kvíz se zvedáním bot, který přinesl ne úplně jednoznačný výsledek ve prospěch novomanželů, nýbrž vásledky tak na půl! Všichni si kvíz užili včetně našich červenajících novomanželů, kteří byli strašně moc fajn a po kvízu jsme to pomaličku rozjeli! No pomaličku! Tancovalo se od první rychlejší skladby po celý večer až do 23 hod., kdy se novomanželé se mnou rozloučili a odebrali se na hotel na první společnou noc. Zábava do 23 hod. stačila tak akorát a byla opravdu moc fajn! Velké poděkování patří určitě našim novomanželům za pozvání a taky svatebčanům, kteří mě vzali k sobě do rodiny, alespoň jsme se tak cítil a to je to nejlepší, co si kdy mohu na svatbách přát!


Fotečky z této páteční svatby najdete tradičně na Ig nebo na Fb.
Váš DJ na svatbu Lipovka Petr Berka!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023