DJ na svatbu

Úžice 10.7.2021

Na sobotu 10.7. 2021 si mé služby profesionálního DJ na svatbu objednala nevěsta Verča. Už jsme se jednou viděli v roce 2019 a dokonce na stejném místě v Úžicích u Prahy v moc pěkném resortu Svět, kde probíhají svatební oslavy de facto každý víkend a na moc pěkném místě! Na fotografie se podívejte na můj Ig a Fb.


Verča je totiž sestra Šárky, které jsme hrál na svatbě právě v roce 2019 a protože byli maximálně spokojeni a já byl ‚ověřen‘, tak Veronika napsala už skoro rok dopředu, že by chtěla mé služby svatební DJ rezervovat:-)


Jejich představa byla hrát a přispět k pohodové atmosféře na jejich svatbě, svatební obřad proběhl v 16Hod. přímo naproti ccá 20 m a já měl začít v 17:15 hod. To se také stalo. Sobotní odpoledne nabídlo i příjemné letní teploty a oblohu bez mráčků, takže paráda! Veronika s Martinem nechtěli novomanželský tanec. S tím už jsem se několikrát setkal, že první tanec prostě novomanželé nechtějí, nicméně tuto svatbu zpestřilo vystoupení nevěsty kamarádky z práce, která nádherně zpívá! Spolu s kytarovým doprovodem zahráli svatebčanům 3 skladby a měli velký úspěch! Poté už jsem taky začal hrát pro všechny i k tanci, ale vzhledem k tomu, že bylo totální dusno a uvnitř dřevěného srubu bylo tak 40 stupňů tak i přesto se tancovalo až do 02 hod. ráno! Hrálo se úplně všechno od starších až po taneční modernu, která slavila úspěch spíše až po půlnoci. 

Bylo to párty jako hrom! A díky za to! Díky, že mě Veronika s Martinem pozvali a já spolu s nimi mohl sdílel sobotní večer! přeji vše nej a myslí, že se ještě určitě na svatbě jejich přátel uvidíme:-) profesionální DJ na svatbu Praha Petr Berka


PS: a tohle mi přišlo do e-mailu 12.7.2021 od nevěsty Verči:
Dobrý den,
svatbu jsme si užili naplno, a to je z velké části vaše zásluha. Hudba je pro jakoukoliv párty klíčová, to vy dobře víte a taky s tím umíte báječně pracovat a reagovat na aktuální rozpoložení hostů.
Trošku nás vůči vám mrzelo, že hosté byli hodně na terase a netančí tolik lidí, ale věřím, že pro to máte pochopení a že je to v případě horkého počasí častý jev.
Na váš FB určitě napíšu, a to pouze pozitivní slova.
Moc moc děkujeme, budu vás kamarádkám, které to čeká, doporučovat všema deseti.
Veronika a Martin

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023