DJ na svatbu

Plzeň 15.7.2021

Byl to čtvrtek a mé služby DJ na svatbu si na rychlo objednal ženich Marek! Tohle byla ‚fofr‘ svatba, ale co si budeme povídat, i takové některé bývají a pár jsem jich taky zažil:-) Vše se mělo odehrávat na zahradě ve vilové čtvrti v Plzni na Lochotíně, v místě bydliště nového manželského páru, který tvořil Marek a Lucka.

Ještě honem zařídit catering, fotografa a svatební oslava mohla začít! A začala tím, že se hosté z řad svatebčanů začali sjíždět k novomanželům už dopoledne, přičemž svatební obřad proběhl neformálně za barákem a měl velký úspěch! Proběhl až kolem 17 hod. Do té doby hosté seděli, popíjeli a ochutnávali svatební dobroty, který nabízel zdejší catering. A jídlo bylo opravdu vynikají, stejně jako atmosféra. Ta byla klidná, pohodová a do toho od ccá 14 hod. příjemná muzika o kterou jsme se staral já osobně! Žádné svatební hry, prostě jen zábava a muzika. 

Svatební párty se pak rozjela krátce po setmění, ale každému bylo jasné, že se tančit moc nebude, přesto hosté překvapili a tančili zhruba do 22 hodiny, kdy zábavu uprostřed vilové čtvrti utli stěžující si sousedé na hluk… V každém případě to byla parádní svatba a já děkuji za pozvání Márovi a Lucce! Tohle je typický příklad pro budoucí páry, které připravují svatbu dlouhé měsíce. Tady se vše muselo stihnout do 1 týdne a to se taky stihlo!

Já děkuji za projevenou důvěru, bylo mi potěšením vám zahrát na svatbě u vás doma za barákem a přeji na cestě životem, vše nejlepší! Fotografie hledejte tradičně na Ig a Fb! Váš DJ na svatbu Plzeň Petr Berka!

 

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023