DJ na svatbu

Plzeň 1.8.2021

I v neděli si zamilované páry říkají ANO a tahle nedělní veselka je případ dvou krásných mladých lidí Simši a Toma, kteří si objednali mé služby DJ na svatbu na neděli 1. srpna 2021! Počasí oproti sobotě bylo v neděli upršené, ale na svatební obřad přestalo a ten se konal přesně v 13 hod. pod taktovkou pana Pivoňky z Unitarie. S panem Pivoňkou děláme svatby dlouhé roky a vždy ho rád vidím! Nicméně na tuto svatbu jsme byl pozván taky a to i přesto, že svatební obřady zde probíhají pod restaurací Kalikovský mlýn v Plzni. Na toto místo jezdím rád a máme spolu i řekněme úzkou spolupráci, takže svatba v Plzni? Svatba jedině na Kalikováku! Pokud nevíte, jak to tam v okolí vypadá, koukněte i na další fotografie na jejich stránkách nebo na mém Instagramu nebo Facebooku je jich mraky z různých svatebních hostin tady v restauraci Kalikovský Mlýn Plzeň.

Jen, co si Simča s Tomem řekla Ano proběhlo focení skupinek, sluníčko se pomalu dralo přes oblačnou oblohu, na teploměru bylo nějakých 18 stupňů, ale já zatím připravil aparaturu do vnitřních prostor. Tentokrát by bylo asi venku u řeky trochu chladněji a navíc předpověd říkala, že bude vydatně v neděli pršet, tak proto vše probíhalo uvnitř. Krásná a celá svatba zasedla ke svatební tabuli kolem půl třetí odpoledne a podával se vývar a posléze i vynikající svíčková na smetaně. Proběhlo i krájení dortu a kafíčko a po 18 hod. už jsem vyzval svatebčany k tanci.

První tanec byl moc hezky nacvičený a byl ton song A Thousand Yers od Christiny Perri. Na tanec s rodiči jsem zahrál baladu od Eda Sheerena a pak už to jelo:-) Došlo i na ostatní svatebčany a přidal ještě dva ploužáky. Večer začal v režii starších písniček a byla to vhodně zvolená hudba na svatbu pro starší a hlavně rodiče nevěsty a rodiče tančili od samotného začátku. Poté jsem myslel i na malé družičky a zahrál macarenu nebo hlava rameno atd… a vůbec celý večer s nesl v pohodové atmosféře těchto úžaasných mladých lidí.

Končili jsme relativně brzo, kolem 23hod. Ze 30 svatebčanů jich několik odešlo brzo zřejmě s úmyslem, se dobře vyspat na pondělní práci. I tak to byla fajn svatba a moc příjemní lidé, kteří mě opět vzali mezi sebe do rodiny a já se tak cítil opravdu kolem svých. To je neskutečný pocit a nestává se zas až tak často… díky za to všem! Hlavně Simče, která si objednala mé služby DJ na svatbu Plzeň! bylo mi potěšením, že jsem s vámi sdílel tento okamžik a přeji Vám jen to nejlepší na cestě životem! Váš Petr Berka svatební DJ Plzeň


Na komentář od nevěsty se podívejte přímo pod příspěvek na Ig nebo Fb.

PS:A ve středu 4.8.2021 dorazilo od nevěsty Simči moc hezké hodnocení na můj FB profil…

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023