DJ na svatbu

Chodská chalupa 7.8.2021

Sobota 7.8.2021 a mé služby DJ na svatbu si objednala s velkým předstihem nevěsta Ivetka. Na její svatbu do parádního prostředí v restauraci Chodská chalupa jsme se těšil ze dvou důvodů. Jednak jsme tu nebyl asi 5 let a jednak mi na schůzce tento pár padl do oka, jací to byli sympatáci! Jejich svatba nebyla zrovna malá, bylo pozváno na 90 svatebčanů a vše mělo proběhnout na jednom místě tj. svatební obřad i hostina a párty. Když jsme tu byl naposledy, tak nás venku zkropila silná průtrž mračen a sobotní obřad na 15 hodinu ohrožoval taky déšt, ale né taková průtrž jako tehdá před asi pěti lety. I tak svatební obřad proběhl na plánovaném místě venku pod sochou Koziny. 

Na fotografie z této svatby se podívejte na můj Fb a nebo Ig. Následovalo focení, které bylo naplánováno až na půl šestou a to byl čas, kdy měli svatebčané včetně novomanželů přijít na svatební hostinu, ale nakonec se vše urychlilo a svatebčané dorazili už o hodinu dříve. Podávala se pouze polévka a pak si každý nandal to, na co měl chut v bohatém a výborném rautu. Po večeři byli všichni natěšení na hudbu na svatbu a hlavně na taneček, tak první novomanželský tanec na sebe ńenechal dlouho čekat a už to jelo!

Byla to svatební párty jakou Chodská chalupa dlouho nezažila a to doslova!! Hráli jsme do 02 hod. ranních a byly to převážně české pecky, rock , pop atd,. Tohle byl magnet pro všechny skvělé lidičky na této milé svatbě Ivetky a Robina! Já jim děkuji za pozvání, pevně věřím, že si to všichni užili a přeji jim do života ještě jednou vše nejlepší!! A děkuji za pozvání! Váš DJ na svatbu Domažlice – Petr Berka

 

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023