DJ na svatbu

Trubín 14.8.2021

Na sobotní svatbu si mé služby objednala nevěsta Ivetka. Našla mé služby DJ na svatbu na facebooku, kde ji zaujala nabídka a taky bohaté zkušenosti se stovkami svatebních hostin po celé republice. Já se nemohl dočkat dalšího svatebního víkendu! Měl to být pátek, sobota a neděle, ale nakonec z toho zbyla pouze sobota a neděle, ale to nevadí, já si to užil taky i pracovně! Trubínská stodola. To je oblíbené místo na svatební párty a každým rokem tam jezdím rád. Moc pěkná stodola, po rekonstrukci s krásnou zahradou, kde lze uspořádat i svatební obřad a odpadají tak starosti s následným přejížděním z místa na místo….

Svatební obřad v sobotu 14.8.2021 začínal přesně ve 12 hod. a já jako obvykle dorazil na místo již o hodinu před, abych si vše pečlivě nachystal. Obřad proběhl přesně tak, jak si ho novomanželé naplánovali a následně se odebrali do vnitřních prostor ukrýt se před tropickým sluníčkem, které už krátce po poledni dokázalo ohřát rtut teploměru na 29 stupňů. Po obědě, kdy se podávala skvělá hovězí polévka a ještě lepší vepřová panenka se svatebčané rozutekli po zahradě, bylo krásně tak někteří na deku a chytat bronz a někteří zase pěkně do stínu… Celé odpoledne se nic důležitého nedělo, jen novomanželé odešli zhruba na hodinu na focení a první taneček pak byl na programu až krátce po osmé večer, kdy už se trochu hýbat šlo, aniž byste měli po jedné písničce turch propocenou košili. Ještě bych dodal to, že na svatbě byla spousta dětí, které jsme taky zabavil a opět trochu zakomponoval i dospěláky rodiče, hlavně pak mašinka měla velký úspěch:-)


Dobře zvolená hudba na svatbu je zárukou úspěchu a zde jsem odhadl dobře… české a slovenské rockové písničky zněly na svatbě Ivet a Toma až do jedné hodiny po půlnoci, kdy jsem pak ostatním oznámil konec zábavy. Svatba to byla moc pěkná a příjemná a já ještě jednou děkuji novomanželům za pozvání! Svatbu jsme si jako jejich svatební DJ taky užil a ještě taky musím poděkovat za dáreček! Oni už budou vědět:-) díky Ivet a Tome! Váš DJ na svatbu Beroun Trubín – Petr Berka!

PS. moc také děkuji za hodnocení mých služeb, které dorazilo na FB po svatbě 19.srpna 2021.

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023