Karlovy Vary 20.8.2021

DJ na svatbu Karlovy Vary

Na pátek jsme zajížděl na svatbu do Karlových Varů jako DJ Karlovy Vary. Už jednou se na svatbě Míši a Tomáše přesouval termín kvůli aktuálním podmínkám na hranicích, jelikož se jednalo o česko-slovenskou svatbu a tak nebylo možné v původním termínu svatbu uskutečnit! Na podruhé se ale povedlo a místo zůstalo stejné tedy hotel a restaurace Vítkova hora v Karlových Varech. Úžasné místo a já měl to štěstí, že letos jsme tam měl cestu již 2x.

V pátek 20.80.2021 to byla svatba Míši a Tomáše, novomanželské dvojice z rodiny čerstvých doktorů a byla to moc fajnová svatba! Svatební obřad byl naplánovaný ve 12:30 hod. ve Staré Roli v kostele Nanebevstoupení Páně, na fotografie se podívejte na můj Instagram a Facebook. Byla to nádhera s círekvním obřadem, který jsem v tomto kostele taky nazvučil. Po skončení obřadu se pak přejíždělo do asi 11 km vzdáleného místa konání hostiny tedy Vítkovu horu. Tady slavnostní oběd začínal ve 14 hodin a já už oběd podkreslil pohodovou hudbou na svatbu. Podávala se výborná kuřecí roláda a poté se taky králej svatební dort.

První společný tanec byl naplánovan na půl šestou a to byla v jiné verzi hitovka Bailamos od Enrique Iglesiase a nacvičený taneček, který měl vleký úspěch! Následovala skladba také pro rodiče a pak už se pomalu rozjížděla večerní zábava, která nabídla i madarské nebo slovenské lidové skladby pro hosty ze Slovenska. Muzika byla poskládaná zase tak, aby si každý přišel na své a já myslím, že to byla svatební párty opravdu povedená a já jen mohu poděkovat našim novomanželům, že jsem mohl být součástí této skvělé párty jako svatební DJ. Hrálo se do skoro druhé hodiny ranní a já v sobotu přejížděl až k Čáslavi, tak mě čekala pěkně dlouhá cesta přes tři hodiny, ale o tom zase v jiném článku.

Po víkendu mi pak Tomáš (ženich) napsal tento krásný e-mail:

Dobrý den, petře,

chceme Vám ještě jednou poděkovat za vaše služby na naší svatbě. Od ozvučení obřadu, hostiny i náísledující párty. Dokázal jste zabavit jak starší, tak mladší a vždy vyhověl našim požadavkům.

Určitě musíme vypíchnout i perfektní komunikaci. Abychom v 10 večer napsali první e-mail a už v 10:02 měli odpověd. ..Paráda!

o vaší kvalitě vypovídá také to, že již tři pozvané páry si žádali kontakt na vás.

S přáním jen toho nejlepšího
Míša a Tom B.

Tomáši, ještě jednou děkuji za milá písmenka a jak říkám, bylo mi potěšením být s vámi na vaší svatbě jako DJ na svatbu Karlovy Vary Petr Berka!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023