DJ na svatbu

Peckův mlýn 15.8.2021

Tento svatební víkend jsme v neděli 15.8.2021 završil na dalším příjemné místě uprostřed přírody nedaleko Úterka a to na peckově mlýně. Na tomto místě jsme byl poprvé a mé služby DJ na svatbu si objednal ženich Martin. Nevěděl jsem, kam jedu, jen jsem byl předem upozorněn, že na místě není žádný wifi signál a data.. což je v pořádku, nehraju pouze z online programů, ale z klasických mp3 uložených na pevný disk počítače. Jen pro upřesnění…. Už jsem se s tímto upozorněním několikrát setkal. 

Peckův mlýn nedaleko Úterka hostil nedělní svatební obřad Míši a Martina na 12 hod. Tentokrát novomanželé měli na obřad živou hudbu a můj příjezd byl plánován až na jejich odpolední focení kolem půl třetí. V neděli bylo zase pořádné horko a teplota vzduchu se pohybovala zase okolo tropické třicítky. Letní svatební párty se konala na Peckově mlýně pod velkým stanem s dřevěnou podlahou, mimochodem opravdu dobrý nápad! Koukněte se na fotografie, které najdete na mém Ig a Fb. Už kolegové v mém okolí mi o tomto místě říkali a po neděli se ani nedivím, co se oblíbenosti týče. Vskutku nádherné místo a hlavně, nádherná svatba! 

Novomanželé po focení ještě rozkrájeli novomanželský dort a po 17 hod. už jsme pozval na taneční parket na jejich první společnou písničku. Poté jsme si dali pauzu až do 18 hod. a zahráli svatební hru nazvanou svatební. Zpět na parket jsem svatebčany dostal hned po skončení soutěže a dalo by se s trochou nadsázky říci, že už z toho parketu neslezli:-) Hráli jsme starší písničky, ty milovali rodiče od nevěsty a ženicha proložené českými a moderními. 

Zase použiju trochu nadsázky a řeknu, že cokoliv jsme zahrál, tak lidi zapařili! To je pak naprosto úžasná taneční společnost, kde můžete, jako svatební DJ hrát třeba do rána… jen se bohužel hrálo do půl jedné, říkám záměrně bohužel, protože já bych pro takovou společnost hrál opravdu rád a dlouho! 

Vše podtrhnul také e-mail od tatínky ženicha, který mi ještě v pondělí dopoledne napsal, cituji: pane Berka, chtěl bych vám touto cestou poděkovat za Váš včerejší velmi profesionální výkon při svatbě mého syna Martina na Peckově mlýně. Výborná zábava a hlavně skvělé písničky se všem líbily (hlavně mé manželce) Ještě jednou děkuji moc jsme se bavili. Jste super DJ! Zdeněk H.
To je něco, co svatebního DJ vždy potěší a mě potěšilo i to, že existují lidé, kteří v dnešní době tancují na všechno, co dj na svatbu během svatební párty zahraje! Od oldies až po třeba Visací zámek:-)
Díky za to Míšo a Martine a at se v manželství daří! Váš DJ na svatbu Plzeň Petr Berka!
PS: a děkuji za milé hodnocení mých služeb, které dorazilo včera ve středu 18.8.2021!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023