DJ na svatbu

Okřesaneč 21.8.2021

V sobotu 21. 8.2021 jsme zajížděl na další krásnou svatbu směr Čáslav. Kousek od Čáslavi najdeme vesnici Okřesaneč, kde najdeme i moc pěkný statek nazvaný U nás. Musím říct, že jsme navštívil již hodně statků, ale tenhle má opravdu své kouzlo a je nádherný! Podívejte se na fotografie na na můj Instagram nebo facebook. Služby DJ na svatbu si objednala nevěsta Andrea se kteoru jsme komunikovali a společně ladili detaily jejich krásné svatby.

Andree a Davidovi jsme zvučil i svatební obřad, který začal trochu netradičně písní Svatební hymna v podání kapely Rybičky 48. Svatba začala v 13:30 a proběhl standardní obřad. Po nazvučení jsme se odebral do stodoly, kde proběhla svatební párty. a zase!? takhle krásně nastrojenou svatbu jsem opravdu dlouho neviděl!

První společný tanec byl trochu šoupnutý kvůli počasí, které bylo příjemné a letní a to vše až do osmé hodiny večerní, kdy byl na programu první tanec, tanec s rodiči a hned také prskavkový tanec. Po skončení těchto tanců už se svatebčané nemohli dočkat až dorazí na taneční parket a já se taky dočkal, protože od té chvíle už svatební hosté z parketu neslezli a vydrželi do druhé hodiny ranní. Hrálo se vše! Od moderny až po cz a sk hity, které měly největší úspěch, tak jako vždy:-)

Po skončení jsme se rozloučil s novomanželi, dostal výslužku a vyrazil směr Plzeň s dobrou náladou a pocitem další skvělé svatby v tomto náročné víkendu! Ale když vše proběhne jak má, tak o nějaké únavě nemůže být ani řeč a to byl přesně tento případ. Díky za pozvání Adrejko a Davide a přeji fajn manželství! Váš svatební DJ Petr Berka!

PS: 1. září mi nevěsta Andrea udělala radost a napsala na můj FB moc milé hodnocení 

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023