DJ na svatbu

Letkov 28.8.2021

Tentokrát to nebyl klasický svatební víkend, jelikož jsem v pátek hrál na narozeninové oslavě ve Vejprnicích a zbyla jen sobota a navíc hodně žádaný datum sobota 28.8. 2021. Mé služby DJ na svatbu si objednal ženich Tomáš a nevěsta Lucka. Byl to pár, který už měl dvě krásné a větší děti, takže po letech společného soužití a vychovávaní dětí v jedné domácnosti došlo také na stvrzení sňatku a sjednocení společného příjmení. Už na společné schůzce jsem se těšil na tuto svatbu a opět se mé ‚cítění¨‘ naplnilo dle očekávání! Byla to skvělá a pohodová svatba a já si ji užil na maximum!

Novomanželé chtěli nazvučit i svatební obřad, který proběhl v 15 hod. přímo u sportpenzionu Pohoda v Letkově, kam jezdím opravdu strašně rád! Jen se podívejte na tu výzdobu a prostředí, které se tu nabízí! No netí to paráda mít na tomto místě svatbu? Obvzláště, když paní majitelka je tak pečlivá na každou svatbu a vše do detailu musí být přesné a na svém místě! Kdybych se měl ženit já, tak to bude jedině tady! Ale to už jsem zase odbočil…


V tu sobotu 28. srpna jsme nevěděli, jestli bude svatební obřad schovaný pod přístřeškem nebo venku klasicky u jezírka. Nakonec jsme se rozhodli, že to riskneme a risk se vyplatil! Jen pár kapek spadlo ale až po 15 hodině, kdy už zaznělo ANO z úst našich báječných novomanželů. Po krátkém focení se všichni svatební hosté, kterých bylo kolem 40, odebrali do prostoru svatební hostiny, na které tu čekala další parádní výzdoba do růžova. Na foto se podívejte na můj IG nebo FB, stojí za to!


Nezačalo se polévkou ani předkrmem, ale netradičně svatebním dortem. Až pak si každý nandal z bohatého rautu to, na co měl chut. Taky došlo na první novomanželský tanec a tak zábava odstartovala v pohodové stylu nejdříve se starší klasikou, pak došlo i na děti, které si parádně zatančily a večer? Převážně česká klasika a taky pomalejší písně měly co největší úspěch. I já se skvěle bavil až do doby, kdy přišli novomanželé a to bylo kolem půl 12, že asi nejspíš budeme končit… 

Bohužel, když něco začíná, tak musí i končit a tak jsem se se svatebčany rozloučil, pořál vše nejlepší i našim novomnaželům a odjel domů naplněný opět dobrým pocitem dobře odvedené práce svatebního DJ. Díky ta pozvání Lucko a Tome, tohle byla opavdu Císařská svatba a díky za to! Váš DJ na svatbu Plzeň Petr Berka!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023