DJ na svatbu

Mirošov 4.9.2021

Byla sobota 4.9.2021 a čekala mě svatba na statku v Mirošově, kam jsme zajížděl vůbec poprvé. Mé služby DJ na svatbu si ‚náhodně‘ vybrala na internetu nevěsta Maruška. V uvozovkách náhodně si pak přečtěte i hodnocení níže…
V každém případě tenhle pár objednával i nazvučení svatebního obřadu, který proběhl také na statku na zahrádce, kousek od vstupu do restaurace, ostatně fotografie jako vždy hledejte na mém instagramu a facebooku.

Já osobně tam byl poprvé a musím říct, že to je moc pěkné místo, je to i hotel, nicméně jídlo na Mirošov, nic proti, ale tohle mě osobně opravdu překvapilo! Jídlo na špičkové úrovni jak na talíři, tak mimo něj v rautu. Obsluha naprosto profesionální amaximálně ochotná! Zpět ale k obřadu…

Ten byl naplánovaný na 13 hod. Po obřadu o hodinu později čekalo na svatebčany výborné jídlo a skvělá obsluha zdejšího statku, podával se hovězí vývar a výborné maso na grilu (plátek vepřové panenky) a štouchané brambory a celé to bylo na talíři opravdu zajímavě poskládané – dobrota!

Pak následovalo krájení dortu a hluché místo… záměrně používám slovo hluché, kdy celé odpoledne se nic důležitého nedělo, novomanželé odjeli na místní zámek se fotit a svatební hosté se bavili venku na terase u dobrého pítí, ostaně bylo krásné počasí a teplota vzduchu na 25 stupních, takže venku bylo opravdu krásně! Na šestou v podvečer dorazili další hosté našich novomanželů a zhruba na sedmou jsme už pozval všechny k prvnímu tanci. 

Celý večer a hlavně na začátku tancovali především ti starší, rodiče atp. na starší vypalovačky a rockenrolly všeho druhu no a mládež pak tancovala zase na českou rockovou klasiku. Byla to parádní jízda proložená soutěžemi, které měl na triko na svatbě výjimečně svědek ženicha a byly to jednotlivé bloky ve kterých se soutěžilo a hosty to bavilo! Já se bavil taky v této moc pohodové společnosti Marušky a Honzy, našich novomanželů, kterým ještě jendou děkuji za pozvání a děkuji i za milé hodnocení, která dorazilo jen pár hodin po svatební párty v neděli odpoledne!! Mimochodem článek píši většinou po víkendu v pondělí v práci:-) Díky maruško a Honzo za pozvání a hodně štěstí!
Váš DJ na svatbu Plzeň – Petr Berka!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023