DJ na svatbu

Břežany 10.9.2021

Tohle bylo uzavřené registrované partnerství mezi Luckou a Petrou a musím říct, že to byla krásná svatba! Holky mé služby DJ na svatbu objednávaly už koncem loňského roku na květnový termín 15.5., který ale díky aktuální covidové situaci byl odložen právě na jiný pátek a sice 10.9.2021. Místo konání svatební hostiny zůstalo stejné tedy statek Břežany u Rakovníka. Moc hezké místo pro svatbu, kde jste uprostřed vesnice, ale přesto máte dostatek soukromí. Na fotografie se opět koukněte na můj Instagram a Facebook. Statek je poměrně rozsáhlý komplex několika budov, takže v jedné proběhla hostina, ve druhé pak párty atp. Na svatbu Péti a Lucky bylo pozváno necelých 30 lidí včetně asi pěti dětí. Malá veselka, ale moc hezká a velice příjemní lidé a holky, které si řekly ANO právě na tomto statku za účasti paní matrikářky z nedalekého Rakovníka. 

Svatební obřad byl naplánovaný na 13 hodinu a začal úplně přesně! Po obřadu následovalo tradiční focení, zatímco já si připravil aparaturu do ‚konírny‘, kde proběhla svatební párty. Konírna je mimochodem největší místnost na statku a pojme několik desítek svatebčanů.

Slavnostní oběd, ale proběhl jinde a podávala se zelňačka, mimochodem vynikající a takovou jsem ještě nikdy neměl! Byla dokonalá!! Holky si užívaly svůj krásný den, když se po obědě obloha zatáhla a pár kapek spadlo i přesto ale bylo stále krásně a teplota nad 20 stupňovou hranicí. Svatební párty nezačala klasicky prvním tancem, holky něco takového ani nechtěly, prostě jak se situace vyvrbí a tak jsem začal z ostra vzpomínkovou sérií, kde nechyběli brouci nebo rockenrollový král atp. Tančilo se na všechno! Až pak zhruba za hodinku přišla první pomalá série a holky si zatancovaly společně na písničku od LP. To bylo poprvé a taky naposled, kdy jsme je viděl tančit společně. Pravda, Petra na tancování nebyla, za to Lucka tančila od začátku skoro do konce!! 

Byla to úžasná párty, kde zněly všechny možné písničky a napříč různými styly a všichni si přišli na své! Svatbu Péti a Lucky si tak všichni svatebčané užili na plno! I Já si jí užil a moc děkuji holkám za pozvání! Přeji jen to nejlepší ve společném životě a zase někdy příště na svatbě třeba jejich přátel nebo známých:-) Váš Petr Berka! – DJ na svatbu Rakovník

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023