DJ na svatbu

U Pramenů 11.9.2021

Tak ani zde nebudu šetřit chválou, protože jsme měl štěstí na další skvělou svatbu, kde se, jak často říkám, povedlo úplně všechno! Mé služby svatebního DJ Plzeň si objednal ženich Petr a i když jsem měl původně zvučit i svatební obřad a chtěli i fotokoutek, tak nakonec na mě zbyla jen párty. Mě to ale vůbec nevadí, párty to byla pro svatebčany nezapomenutelná a bavili se úplně všichni, což bylo ccá 40 pozvaných hostů.

 Hotel U Pramenů v Plzni moc dobře znám a taky toto místo vřele doporučuji pro příjemné prostředí, milou obsluhu a samozřejmě perfektní jídlo. Novomanželé Andrea s Petrem dorazili z radnice kolem půl třetí a po třetí hodině už se podával oběd! Na výběr byla vynikající svíčková na smetaně nebo kuřecí a vepřová rolka se štouchanými brambory a obě jídla byla dokonalá! 

Po obědě taky přišel na řadu svatební dort a okolo 18 hod. jsem již zval Andreu s Petrem na jejich první společný tanec. Hudba na svatbu je nesmírně důležitý aspekt a tady jsem cílil záměrně na bigbítový kraj a můj záměr vyšel dokonale! I ženich později přišel za mnou s tím, že má rád takovou muziku jako třeba punk-rock atp., což jsem před svatbou samozřejmě nevěděl a nevěděl jsem ani, co mají svatebčané rádi. Petr nechal vše na mě a to mě, přiznám se, více vyhovuje. I Visací zámek pozdě v noci proběhl a nebyla to jen známka punku, ale známka toho, že to byla vynikající párty, kde se tančilo na jakoukoliv muziku tj. na starší, moderní a rockové skladby! 

Já děkuji za pozvání! I na tuto svatbu budu jako DJ na svatbu Plzeň rád vzpomínat a přeji novomanželům jen to nejlepší!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023