DJ na svatbu

Vejprnice 18.9.2021

Na sobotní svatbu jsme nejel daleko… Mé služby DJ na svatbu si včas rezervoval ženich Jiří a vlastně se jedná o mého kamaráda a kamarádova syna. Proto termín svatby vybíral i podle mého kalendáře, kdy mám já volno, abych mu na jeho svatbě zahrál:-)

Je pravda, že skoro polovinu svatebčanů jsme znal osobně, jelikož jsem ve Vejprnicích nějaký čas bydlel a ani ted je nemám daleko a dodnes jsme v kontaktu. Restaurace Formanka na návsi ve Vejprvnicích je krásným zrekonstruovaným sálem, kde se běžně dělají svatby, ale i jiné kulturní akce a svou svatbu tam měli Jiří se Žanetkou. 

Svatební obřad proběhl v nedalekém kostele v 13 hod. a na svatební hostinu to stihli po focení až kolem půl třetí odpoledne. To já už byl na sále maximálně připraven se světelnou i zvukovou aparaturou a když dorazili svatebčané, tak jsem jim taky osobně popřál a přeji ještě jednou! 

Svatební párty začala lehce po sedmé večer, kdy se novomanželé vrátili z focení svým sprvním tancem od zpěvačky Lady Gaga. Následovali Nazareth a jejich Love Hurts pro jejich rodiče a pak už jela zábava až do rána! Spíše česká muzika, ale i muzika moderní během sobotní noci zažívali všichni svatebčané, když jsem udával tempo večera a pařilo se po mých výzvách i s rukama nad hlavami nebo se hlasitě zpívalo, že to bylo slyšet až do Plzně:-) Skvělá svatba a já jako svatební DJ mezi svými, co víc si přát než další úžasný večer plný skvěle se bavící společnosti!

 Děkuji za to! Váš DJ na svatbu Petr Berka! Všechny fotečky pak hledejte jako vždy na mám facebooku instagramu.

PS: hned v pondělí mi nevěsta Žanetka poslala takové krásné hodnocení na můj facebook

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023