DJ na svatbu

Perlová Voda 12.9.2021

Prodloužený svatební víkend jsem zakončil v překrásném areálu Perlová voda v Kostelci nad Ohří, kam jsem byl pozván od ženicha Ondry. Jako svatební DJ pro Ondrovu rodinu mám za sebou už 2 svatby, jeho kamaráda a jeho mladšího bráchy Tomáše z roku 2019. Všechny jsem zase rád po dvouleté pauze rád viděl, jelikož se jedná o příjemné lidi, kteří se chtějí bavit a tak večerní párty byla opět na jedničku! 

Začneme ale svatebním obřadem, který začal v 13 hodin vše v tomto komplexu, který nabízí i špičkové vybavení a prostředí na svatbu, kde zažijete luxusní svatbu a máte soukromí v nádherném konferenčním sále, kam se vejde až 100 lidí včetně obrovské terasy a hotelu, takže v noci nejdete ani po žádných schodech a jdete rovnou na svůj pokoj. Paráda! Jen mi trochu mrzel příštup některých zaměstanců, tedy brigádníků, kteří chvílema nevěděli skoro jak se jmenují:-) Nic ve zlém, na odpoledne zde pak byli čišníci, kteří se pečlivě starali o svatebčany a musím říct, že veškerý servis okolo jídla byl bomba! Jídlo neuvěřitelná špička!! Do sálu se naši novomanželé Jana s Ondrou dostali zhruba ve čtvrte na tři a podávala se hovězí polévka nebo jako předkrm výborná paštika a jako hlavní chod vynikající svíčková na smetaně. 

První společný tanec pak byl na programu po rozkrojení dortu až někdy kolem šesté večerní, kdy jsem novomanžele pozval na parket na jejich první písničku od Nedvědů – Kohout, to byl novomanželský tanec. Pokud se chcete podívat, koukněte do příběhu 12.9.2021 Broklovi, kde malý záznam z jejich tance najdete. A jsou tam i jiné příběhy natočené s Ondrovo bratrem Tomášem, kterému už jsme na svatbě hrál. Můj instagram najdete ZDE a to samé je i na facebooku, kde jsou taky fotografie z této svatby Broklových. 

Večerní svatební párty pak přinesla i tři soutěže jako třeba novomanželský svatební kvíz se zvedáním bot a celý večer se nesl ve skvělé atmosféře se skvělou muzikou od starších hitovek až po současnou scénu a samozřejmě se hrálo i hodně české muziky. Ostatně nic jiného jsem taky nečekal po zkušenostech, které mám se svatbami v této rodině:-) 

Možná i proto si mě opět vybrali a co jsem slyšel, tak se minimálně uvidíme i příští rok v červenci na svatbě jejich přátel, takže už ted se na vás těším! Váš DJ na svatbu Ústecký kraj Petr Berka!

 

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023