DJ na svatbu

Zbiroh 22.2.2022

1. letošní svatba v roce 2022 a hned na magické dvojky. Tento magický datum bude navždy zapamatován pro nový manželský pár Veroniku a Davidu, kteří si řekli na zámku Zbiroh své ANO v úterý 22.2. 2022. A já děkuji za objednání mých služeb DJ na svatbu! Jak se sami můžete podívat na fotografie ( najdete je tradičně na Ig nebo FB), tak svatba na zámku ve Zbiroze je opravdu pohádková a musím říct, že vše bylo opět vyladěné do posledního detailu! Aby také ne, kdy má vše na starosti majitelka zámku, paní Páchová, se kterou už nějaký ten rok spolupracuji právě na tomto krásném zámku, který se nachází přesně v půli od Plzně, tak také od Prahy. A svatby jsou zde velice oblíbené, tak koukněte na oficiální stránky zámku ZDE.

Veru s Davidem chtěli, abych dorazil na 15 hodinu, kdy by měli vstoupit do sálu zdejší zámecké krčmy na sváteční oběd. Po obědě jsme četli přáníčka a novomanželé rozbalovali i dary. První společný tanec přišel na řadu až kolem sedmé hodiny. Novomanželé si chtěli zatančit na svou oblíbenou kapelu Nightwish a tak jsem vyzval k tanci na jejich oblíbenou skladbu. Tancovalo se v kolečku asi s 30 svatebními hosty, kteří byli svědky této krásné magické svatby! Po prvním tamci dostala zelenou zábava a tak se hrálo a tančilo až do půlnoci, kdy svatba pomalu, ale jistě končila. Tancovalo se hlavně, jak už naznačil první tanec Verči a Davida, na rockové skladby, ale své využití a řekněme i skrytý potenciál našel ženich, který si zazpíval na karaoke své oblíbené písničky. A zaslouženě sklidil velký aplaus! 

Já děkuji za pozvání, snad se svatba líbila všem hostům a těším se zase někdy příště jako DJ na svatbu na svatbě vašich přátel nebo kamarádů. Váš svatební Dj Petr Berka

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023