DJ na svatbu

Háječek 9.4.2022

Byla to 2. svatba v roce 2022 a mé služby DJ na svatbu si objednala nevěsta Maruška. Je pravdou, že tento termín si tento sympatický pár zarezervoval už rok před termínem a tak jsme měli dlouhou dobu se na vše pořádně připravit a vše vyladit k dokonalosti. A tahle svatba Marušky a Zdeňka dokonalá opravdu byla! I tento pár si zakládal na zkušenostech z jiných svateb, kde byli dj’s řekněme nejslabším článkem celé svatební hostiny a já tohle říkám pořád, aby si pár, který si řekne ANO dal opravdu záležet na výběru svatebního DJ a nemůže spoléhat na kluky, kteří hrají v klubech nebo mají zkušenosti naprosto minimální! A už vůbec nemůžete srovnávat „pouštěče“ a profesionálního moderátora, který svým hlasem baví tisíce posluchačů denně! Já děkuji za důvěru tomuto páru a myslím, že podle slov díků a obdivů na konci párty, to byl zážitek i pro ně a jejich svatební hosty.


Pojdme ale na statek Háječek, který se nachází kousek od Hlohovic u Radnic. Moc hezké místo na samotě, kde je všude kolem vás dokonalá příroda a vy máte dostatečné soukromí. Možná mi mrzí pouze toalety, které nebyly až moc příjemné, jelikož byly bez topení a venku panovalo aprílové počasí a dokonce i sněžilo! Ale např. u letních svateb toto neřešíte…To vše nabídl 9. duben 2022. Své ANo si řekli novomanželé úderem 13 hod. venku za stodolou. Mimochodem statek Háječek má dvě takové velké stodoly s tím, že jedna byla vyhřívaná a jedna ideální na letní svatební párty! Obsluha fungovala bez problémů, ale svatební hosty trápila snad jen pouze zima, jelikož stodola nebyla úplně krovem uzavřená a tři přímotopy na propan-butan prostě nestačily na počasí, které bylo okolo 3 stupnů nad nulou. Nezbývalo tedy nic jiného než se zahřát tancem. 

S prvním tancem se začalo v té vedlejší „nevyhřívané“ stodole a to proto, že zde byl větší prostor na tanec a kolečko. Proto jsme pokračovali i s tancem pro rodiče a já přidal i další dvě pro ostatní svatebčany. Parket praskal ve švech!! Poté jsme zavřeli dveře a už se tančilo pouze za stolem novomanželů u rautu. Samozřejmě veškeré fotky najdete na mém instagramu a facebooku DJ na svatbu. Tancovalo se až do konce párty a konec právě kvůli zimě byl sice brzký, kolem 23 hodiny, ale i tak si svatební párty Marušky a Zdeňka všichni užili! Pohodáři, úžasní lidé, kteří se ke mě chovali přátelsky a mile, to je jen malý obrázek toho, jak párty těchto lidí na Háječku vypadala! 

Děkuji za pozvání a přeji vše nejlepší do manželského života! Váš DJ na svatbu Petr Berka

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023