DJ na svatbu

Davídkov 23.4.2022

Byla to již 3. svatba v letošním roce a myslím, že se povedla podle představ! Mé služby DJ na svatbu na doporučení si objednal ženich Marek. Marek měl trochu obavy, aby muzika pro hosty byla dobře vybraná, jelikož 95 % svatebčanů byli hosté ze Slovenska. Takových to svateb mám za sebou desítky a tak jsem si řekl, že Markovo rodinu a přátele překvapím takovou muzikou, kteoru snad ani nečekali:-) Pojdme ale nejdříve na samotné místo. Mlýn Davídkov je prostě nádhera! Víc k tomu snad ani netřeba psát, jelikož se jedná o poměrně dost vyhledávané svatební místo pro lidi z Prahy a okolí. Od Prahy na Davídkov je to asi 30 km a tento rozsáhlý areál nabízí perfektní svatební servis pro všechny svatebčany od jídla až po ubytování více než stovky hostů. 

Hostů na této sobotní svatbě 23.4.2022 bylo kolem 40. Jak říkám, snad jen dva Češi byli na této svatbě, jinak všichni Slováci. Svatební obřad proběhl nestandardně ne na „mlejně u rybníka“ nýbrž v kostele v Kutné Hoře. Z Kutné Hory přijeli svatebčané objednaným autobusem na 16 hod. Zde již bylo vše ve stodole připravené a my se včele s personálem nemohli našich novomanželů dočkat! O půl páté se podával oběd a krájel svatební dort a pak jsem pozval všechny včetně novomanželů na taneční parket! Zde měli novomanželé nacvičený taneček, který sklidil velký aplaus. Následoval tanec pro rodiče a pak už to jelo! 

Erika s Markem vyrazili na podvečerní focení a já hosty bavil slovenskou muzikou všech žánrů, ale nejčastěji to byly lidové písně. Focení zabralo asi hodinu a když přijeli novomanželé na Davídkov, tak už jsem hrál i starší hitovky a nejvíc měl úspěch rock-n-roll! Dále Abba, Beatles nebo Boney M a další! Parket doslova praskal ve švech a to jsem muziku prokládal i muzikou pro mladší svatebčany, kteří skákali 2 metry vysoko:-) Parádní svatební párty skončila 2 hodiny po půlnoci, ikdyž svatební hosté pokračovali na mlejnici až do časných ranních hodin, ostatně jak je na Slovensku zvykem že ano:-)


Na všechny fotky z této krásné svatby se podívejte jako vždy na facebook nebo instagram. Já bych chtěl závěrem ještě jednou poděkovat Markovi a Erice za pozvání, jejich svatbu jsem si moc užil i přesto že jsem zde byl pracovně a jako svatební DJ, ale když se baví hosté, tak se bavím i já! Tak to v sobě prostě mám nastavené. Váš Petr Berka – profesionální DJ na svatbu!

PS: hodnocení od ženicha Marka na sebe nenechalo dlouho čekat a moc děkuji! Je to přesně tak, jak jsem popsal v tomto článku o této svatbě! Díky za to

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023