DJ na svatbu

Kadov 21.5.2022

Další květnová sobota a mé služby DJ na svatbu si tentokrát v předstihu zarezervoval ženich Vašek. Komunikace probíhala jasně a přehledně a jelikož tento pár stál o mé služby svatebního DJ opravdu hodně, tak jsem se zase těšil na milé lidi okolo sebe a na pohodově strávený sobotní večer.

Svatební obřad byl naplánován na 13:30 a já samozřejmě dorazil opět hodinu před začátkem, což je dostačující, jelikož příprava zvukové aparatury zabere na svatební obřad jen pár minut bez instalace té světelné techniky. Mimochodem svatební obřad probíhal na zahradě místního hostince, kde je to moc pěkné a fotečky zase jako vždy najdete na mém instagramu nebo facebooku.

Dokonce i počasí vyšlo, i když se to zdálo být všelijaké, tak nakonce netrvalo dlouho a Janička s Vaškem si řekli tolik vytoužené ANO! Krátce po svatebním obřadu už jsem balil a stěhoval jen pár metrů do místní stodoly, kde se konala večerní svatrební párty! Ale pozor?! Slavnostní oběd probíhal tkaé v tomto areálu v místním hostinci, kam se úplně v pohodě vešla šedesátka svatebních hostů. Podávala se skvělá hovězí polévka a svíčková na smetaně s šesti domácími knedliky. Myslím, že nebubudu vůbec přehánět, když řeknu, že byla skvělá!


Po obědě byl na řadě svatební dort a poté si každý svatebčan užíval pohodové odpoledne v příjemném prostředí místní hospody „Na statku“. První společný tedy novomanželký tanec proběhl až po návratu novomanželů z podvečerního focení kolem půlk osmé, ale mnohem dříve už jsem si vzal do parády hlavně ty nejmenší svatebčany tedy děti! Dětičky měly parket jen pro sebe a častokrát se zapojovaly také maminky. No a po dětech ted první tanec a pak už to jelo! Hrálo se až do 03 hodin ranních a pokud bych neodjel, tak tam budu ještě dneska:-) Mě by to vůbec nevadilo, ale když něco někdy začíná, tka to taky musí skončit, i když zde si všiochni přáli, aby ten konec nenastal. Výběr vhodné hudby na svatbu byl talké důležitý. Hrál se hlavně hodně bigbít a pro nevěstu a její kamarádky zase taneční muzika, a tak jsem jednotlivé série střídal tak, aby si každý přišel na své a zdá se, že se podařilo, když mi ženich venca napsal na facebook ZDE milé hodnocení přímo pod příspěvek z jeho svatby. 

Bylo by Janičko a Vašku potěšením zahrát Vám na pravé Jihočeské veselce a přeji do živoat jen to nejlepší a Vítek, váš malý syn at dělá radost celý život:-) Váš DJ na svatbu – Petr Berkabotní večer. A mé předtuchy se také naplnily:-)

PS: Díky Venco ještě za hezký e-mail:

Ahoj Petře, děkujeme ještě jednou za krásný zážitek a parádní práci v tvém podání, moc jsme si to všichni užili a tvou práci hodnotí nejlépe to, že sama nejméně polovina lidí se mě ptala na to odkud jsi a že hraješ „parádně“. Jsme moc rádi, že jsme si na náš velký den vybrali jako DJ právě tebe. Doufáme, že i ty jsi byl spokojený a ještě jednou velké díky:) měj se fajn zdraví Vašek, Janča a Vítek:)

Přidejte také komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023