DJ na svatbu

Polička 28.5.2022

Další a tentokrát poslendí lkvětnová sobota 28.5.2022 a mé služby DJ na svatbu si objednala nevěsta Lucka na svou svatbu, která se odehrávala až na východě Čech u Poličky v obci Široký důl. Zde se nachází nově zrekonstruovaný penzion La lukách a to bylo nádherné místo k upsořádání svatební oslavy! Pravdou je, že jsem se opravdu těšil. Navíc jsem vyrazil už v pátek, abych byl plný síly na sobotní obřad, který začínal v 11 hod.,což by znamenalo vyrazit z Plzně již v 7 hod. ráno. Vůbec nelituji taková dálky až k Poličce, svatba to byla nádherná, malá, romantická a zase musím říct, že se povedla po všech stránkách a já vám ji ted a tady zkusím alespoň trochu přiblížit.


Svatební obřad, jak už je popsáno výše začal v 11 hod na louce. Pokud jste v tomto krásném penzionu byli, tak už víte, proč se jemnuje penzion na Lukách. Krásné louky všude kam se podíváte osázené sedmikráskami a posekané do tvaru srdce, no tady každá romantická duše změkne…


Svatební obřad proběhl bez deště, i když až při focení pár kapek spadlo. Celý týden se na obloze docela povedl, až právě na víkend přišlo menší ochlazení, ale nám to nevadilo! Já se svým aparátem byl pod střechou, ale venku a pod střechou byli i svatebčané. V Penzionu je jedna venkovní,řekněme stodola, která je krytá, ale nejsou tam dveře, takže se zakryjí v případě, že je zima jen průhlené plachty. Svatba ideální od jara do podzimu, ale i talk nabízí penzion dost velký sál hned vedle mého přístřešku, kam se vtěsná tak 30 svatebčanů, takže zase ideální pro menší svatbu.


Na této svatbě Lucky a Zdeňka bylo kolem 40 svatebčanů, kteří viděli nádherný svatební obřad a po focení se zasedlo ke stolu, kde se podával vývar a výborná svíčková na smetaně. Po obědě přišel na řadu krásný novomanželský dort a já si vzal do parády o hodinu později i ty nejmenší svatebčany a udělal jim dětskou diskotéku. Těšilo mě, že se zapojili i někteří rodiče a o pár minut později už takhle odpoledne jsme vítal novomanžele na svém prvním společném tanci. Následoval tanec pro rodiče a pak už jela zábava bez prešušení až do rána! No bez prerušení, vlastně tma byla jedna svatební hra a to byl novomanželský kvíz se zvedáním bot, kde se svatebčané parádně bavili. Ale pak už to skutečně bez jakéhokoliv přerušení pokračovalo až do 02 hodin ráno! Bigbít, ale i hodně taneční muziky nad ránem, i to byla svatba u Poličky na východě Čech Lucky a Zdeňka a já za pozvání moc děkuju! I pro tuto svatbu platí, že všechny fotografie najdete na mém IG a FB

Děkuji za pozvání milí novomanželé a přeji hodně štěstí v životě! Váš DJ na svatbu – Petr Berka!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023