DJ na svatbu

Slaný 2.6.2022

I ve všední dny si zamilované páry říkají ANO! Důkazem toho byla Emma s Romanem, kteří si vybrali pro vstup do mnaželství čtvrtek s datem 2.6.2022! A vybrali si i mé služby DJ na svatbu, i když to byla na rychlo domluvená svatba zhruba 3 týdny před termínem, ale i to se někdy stává, tak proč ne, když je to v týdnu, tak s volným termínem nebývá problém. Daleko horší je to na víkendy, kdy je kalendář plný až do konce října letošního roku 2022 každoročně! Emma s Romanem si taky vybrali moc hezké místo, kam jsem jel vůbec poprvé… 

Kousek od Slaného je obec Královice, kde se nechází jezdecký areál Královický dvůr, který je naprosto ideální pro veselku, ale i narozeninovou oslavu atp. K dispozici jsou tu dva sály a jen jeden pojme 50 lidí. Na fotografie ze sálu se podíávejte tradičně na můj facebook a IG. Zde bylo ve čtvrtek svatebčanů asi 35 z toho pár jich odjelo ihned po svatebním obřadu, který začal v 13 hod. Svatební obřad zajištoval Královický dvůr, takže jsem přijel krátce po 13 hod., abych si vše na sále stihl připravit. Emma s Romanem chtěli i fotokoutek s Instaxem, což je hodně poptávaná služba navíc a zde najdete podrobnější informace. 

Novomanželé dorazili do místa svatební hostiny o něco dříve než s čím se původně počítalo, ale to vůbec nevadilo, chápu, že svatebčané včetně čerstvým novomanželů měli po náročném dopoledni prázdný žaludek:-) Podával se předkrm, hovězí vývar a výborná svíčková na smetaně. Po svatební hostině se naši novomanželé rozutekli po rozsáhlém areálu, aby pochytali trochu vitamínu D od příjemného sluníčka, které hřálo teploměr až na příjemných 25 stupňů celsia. Bylo opravdu nádherné a venkovní počasí doslova lákalo si užít procházku nebo si posedět a přáteli a svatebčany na terase. Ta byla samozřejmě soukromá, takže návštěvníci restaurace neměli příštup na terasu svatebčanů. Ale zase říkám, že Královický dvůr mě opravdu mile překvapil svou variabilitou pro svatební hostiny! A když se k tomu připočítá strašnně milá obsluha a výborné jídlo, tak máte o zákazníky postaráno!


Naši novomanželé si užívali odpoledne s přáteli, taky proběhlo podvečerní focení a navíc mi řekli, že to nebude moc o tancování, nicméně na svůj první taneček se nachystali až na osmou hodinu večerní. Do té doby jsme byl taky pozván na terasu, abych zde nebyl sám a povídal si s nimi. Mimochodem moc milá společnost a díky za to! Večerní párty pak proběhla po novomanželském tanci a moc se netancovalo, ale to tak někdy bývá. Já si svatbu opravdu užil, hrály se osvědčené vzpomínkové skladby a tancovalo se až do 23 hod., kdy mi novomnaželé přišli oznámit konec svatební oslavy. Já oběma moc děkuji za vše! I na tuto svatbu budu strašně rád vzpomínat jako svatební DJ, protože jsem zase poznal pár příjemných lidí včetně čerstvým novomanželů!

Tak díky za pozvání a přeji i touhle cestou ještě jednou vše nejlepší! Váš Petr Berka – DJ na svatbu Slaný

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023