DJ na svatbu

Bušovice 25.6.2022

Svatební víkend pokračoval sobotou a velice poptávaným termínem ze strany snoubenců a to termínem 25.6.2022! Mé služby DJ na svatbu si zajistila v předstihu nevěsta Míša, která spoléhala na to, že našla zkušeného DJ na svou svatbu s Matějem. No již dnes po svatbě mohu říci, že zkušený DJ tam skutečně hrál a jmenoval se – Petr Berka:-) O tom svědčí i milé hodnocení, které si můžete přečíst v originále na facebookovém profilu DJ na svatbu – Petr Berka v záložce hodnocení. Svatba to byla parádní! Sto svatebčanů, skvělá nálada, taky počasí se umoudřilo z patka na sobotu a bylo kolem 27 stupňů a dlouhý večer před námi!

Tady na této svatbě jsme zajištoval pouze svatební párty, takže můj příjezd byl tetnokrát o něco pozdější než obvykle a to na 15 hodinu. I tak jsme přijel relativně brzo, jelikož první tanec byl naplánovaný až na půl devátou. Novomanželé mi na schůzce řekli, že tancovat se bude do rána a že mají pozvané vesměs tančící a mladé hosty! To se také naplnilo, to když hosté pařili skutečně od první do poslední písničky a já za to moc děkuju, protože to se pak hraje pro svatebního DJ příjemně a pohodově, když na parketu neustále někoho člověka má! Myslím, že to bylo znát i na prvním tanci, kdy svatební hosté už se nemohli dočkat až se svatební oslava rozjede na plný pecky! 

Po pilotní písničce k filmu armagedon od Aerostmith, což byl taky první společný tanec novomanželů, tomu skutečně tak bylo! (Krátké video z prvního tance pak najdete tradičně na sociální síti TikTok) A hrálo se vše na co si jen vzpomenete! Od starších hitů a novinkové skladby, ale asi stejně i zde na této krásné svatbě převažovaly ty osvědčené starší české skladby a devadesátky.


Ještě jednou díky za parádní sobotní večer! Budu vzpomínat po ceůlý život, že jsem byl pozvání i jako svatební DJ na tuto krásnou veselku Míši a MAtese! Vše nej a at se Vám milí novomanželé daří! Váš DJ na svatbu – Petr Berka

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023