DJ na svatbu

Nový Rybník 24.6.2022

Na další červnový pátek si mé služby DJ na svatbu v předstihu zajistila a objednala nevěsta Renča. Lokalita byla více než parádní! Penzion Nový Rybník! Nádherné místo, které ještě skoro vonělo novotou a není divu, že svatební párty jsou zde velice oblíbené. Nachází se jen pár kilometrů od Dobříše, pár kilometrů od Příbrami a taky od Prahy. Ubytování pro více jak 50 svatebčanů a vše na jednom místě, co víc si pro svatební párty přát?!


Svatební obřad byl v pátek naplánován na 13 hodinu, přičemž můj příjezd byl o hodinu před, tedy na 12 hod. Na tohle krásné místo, kde se konal svatební obřad a na penzion se koukněte i do mé galerie na facebook nebo instagram. Jezírko, nádherná zahrada a molo…prostě romantika a místo, které je stvořené pro svatební obřady!

Jen co skončil obřad se šli novomanželé vyfotit s rodinou a přáteli, v pátek 24.6.2022 bylo dusno a teploty skoro na třicítce, ale během dne se čekaly silné bouřky a přívalové srážky. Svatební oslava se konala pod pergolou, kde se mělo tančit celou noc, nicméně svatební oběd se konal ve zdejší restauraci.

Na první společný tanec byli novomanželké mnou vyzváni po 17 hodině. Na jejich první taneček se podívejte na sociální síti Tiktok a na profil djnasvatbu.info.


Jen co skončil první tanec a tance pro rodiče, vypukla zábava a hrály se spíše starší osvědčené skladby od Beatles nebo Boney M a jim podobné a tak jsem si říkal, že se tahle svatební oslava ponese v podobném duchu celou noc, ale nakonec jsme dali příležitost i pro mladší a ti vše taky potvrdili. Nakonec se rozjela skvělá párty, která přinesla vyvrcholení v podobě vystoupení jendoho ze svatebčanů. Možná ho znáte pod jeho uměleckým jménem Abde, kdy spolu se zpěvačkou Sharlotou nazpívali několik hitů a ten nejznámější ‚dnes jedem do rána‘ právě na svatebě taky zazněl a byl živě zazpíván právě pro naše novomanžele.

Bylo to moc pěkný a já děkuji za pozvání! Taky jsme se zde potkal s přátli z Prahy, kterým jsem hrál na svatbě jako svatební DJ před třemi roky, pak jsme se viděli vloni na svatbě bratra a letos na svatbě Renáty a Karla.

Ještě jednou děkuji za pozvání na tuto krásnou svatbu. Váš DJ na svatbu – Petr Berka!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023