DJ na svatbu

Karlovy Vary 1.7.2022

Jednalo se o pátek první červencový 1.7.2022 školákům začaly prázdniny a Monice s Tomášem manželství. Své ANO si řekli v Karlových Varech ve vyhlášeném hotel Vítkova hora. Mé služby DJ na svatbu si rezervoval ženich Tomáš, který hledal zkušenost a profíka. Myslím, že se mu to podařilo, jelikož svatební oslava to byla jedna velká vydařená párty! Ale pěkně popořádku!

Svatební obřad byl naplánován taky na tom samém místě na Vítkově Hoře od 13 hod. Na fotografie se podívejte na můj Fb a IG. Počasí nám moc nepřálo. V ten den přišlo ochlazení a četné přeháňky, které zlobily a ohrožovaly i začátek svatebního obřadu. Nakonec se počasí přece jen trochu umoudřilo a obřad tak mohl začít s lehčím zpožděním.

Po tom, co zaznělo společné ANO se všichni svatebčané, kterých bylo kolem 50 přesunuli do restaurace na oběd, kde se podával hovězí vývar a kuřecí prso v sýrové omáčce.

Chvilku trvalo než se všichni najedli a až kolem páté byl na program první společný tanec. Ten se konal venku na terase a poté bylo v plánu se kvůli počasí přemístít do klubových prostor místního hotelu. Na teploměru bylo max 17 stupňů, takže jen první taneček a přesun dolů. Tanec byl nádherný a nacvičený na My Heart Will Go One! Na malou ukázku se podívejte SEM. Ostatně ještě jsem neuvedl informaci o tom, že novomanželé jsou tanečníci tělem i duší a jejich přátelé jakbysmet! Mezi svatebčany byla i Bedřiška, která vyučovala tanec i novomanžele a později do toho přibylo i přátelství. A tak se dole v klubu tancoval Jive, Cha-cha a podobné tance nebo latinská salsa a jim podobné. 

Tančilo se od první skladby do té poslední, což bylo kolem půl třetí ráno, ale je pravda, že Monika s Tomášem měli zamluvené i karaoke show, takže od 01 hod. se až do konce jen zpívalo. A nebyly to jen nějaké falešné tóny, ale parádní zpěv od skoro všech svatebčanů! To jsem ještě nikdy na svatbě nezažil…Děkuji za tuto milou svatbu i přesto, že jsem zde byl jako svatební DJ, ale i tak jsem si jejich svatbu pořádně užil! Mě už jen čekala cesta domů, nějaký spánek a pak hurá na sobotní svatbu do Prahy! 

Děkuji za pozvání, za příjemný večer a přeji jen to nekjlepší! Váš DJ na svatbu – Petr Berka
Dnes je úterý a já píšu tenhle článek na jiné svatbě a hned přijde toto hodnocení…Klikněte SEM a budete přesměrováni přímo na článek.

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023