DJ na svatbu

Heroutice 11.6.2022

Další červnová sobota a další svatba! To je klasika, která potrvá minimálně do konce října a taky minimálně každou sobotu! Tentokrát si mé služby DJ na svatbu objednal ženich Kamil. Viděl mou vizitku na internetu a tak se rozhodl pro zkušeného DJ, který pobaví así sedmdesátku svatebních hostů na jejich krásné svatbě s Martinkou.

Farma Heroutice je 2. farmou roku 2019, letos vstupila do již 5. svatební sezóny a musím říct, že toto ocenění nedostala náhodou! Příjemné prostředí, naprosté soukromí, ubytování pro téměř stovku hostí a dokonalý servis a samozřejmě i špičkové jídlo včetně ochotného personálu a milého pana majitele Lukáše. Tak nějak si to na svatbě představuji! A tohle všechno před třemi roky viděli taky naši novomanželé,kteří zde již byli na svatbě svých přátel a tak když přišla žádost o ruku po dlouholetém vztahu, tak o místu na svatbu měli Martinka s Kamilem jasno:-) A jasno bylo i vě výběru DJ na svatbu, jak mi říkal Kamil. Byli to všechno přátelé, kteří rádi tancovali a tak ani nebyl problém je dostat na taneční parket a šlo to de facto samo:-) 

Ale k tomu se ještě dostaneme. Pojd’me na svatební obřad. Ten začal v 13 hod. resp. byl původně plánovaný, ale jelikož oddávala kamarádka a někteří svatebčané včetně nevěsty nebyli nachystaní, tak jsme začali asi o 15 min. později. Nikomu to nevadilo, jak říkám, oddávala jejich kamarádka a měla svou svatební řeč dokonale připravenou a neskutečně vtipnou! Po tom, co zaznělo ANO se hosté fotili a následný přesun do sálu se konal o pár minut později, i přesto, že na farmě panovalo příjemné letní počasí a teplota se dostávala až na 26 stupňů. Zde se podával hovězí vývar s masovými kuličkami a pak si každý nandal, na co měl chut‘. V rautu jsem viděl svíčkovou, zelí s kachnou neboo jiná masa včetně všech možných příloh, což je vždy ideální pro „mlsné svatebčany“ Mlsní ale nebyli co se týče tance! Tahle společnost, jak už jsem psal výše, neměla problém tančit od první do poslední písničky. 

V takovém případě to pak jde samo a my jsme s tancováním začali až kolem 17 hodiny (krátká ukázka 1.tance na TIKTOKU) a poté až po půl osmé, jelikož bylo stále pořád pekelné vedro! Až po novomanželském kvízu se zvedáním bot jsme začali s produkcí a byla to opravdová svatební oslava, která měla neskutečný šmrnc! Hrálo se snad úplně všechno od Haničky Zagorové přes český rock až po současné moderní pecky a nevynechali jsme i devadesátky, které měly taky velký úspěch u svatbních hostů! Byla to jízda, která skončila 02 hod ráno a kdybych nevypnul hudbu na svatbu, tak svatebčané tam jsou ještě ted‘ 🙂

Děkuji za pozvání Mart’o a Kamčo! A díky za vínečko, které jsme si dal v neděli, když jsme si četl od Martinky milé „hodnocení“ pod článkem o jejich svatbě na facebooku a taky koukněte i na instagram, kde mě taky můžete sledovat třeba i pro inspiraci! Těším se zase někdy na svatbě vašich přátel a ještě jednou mnoho štěstí! Váš DJ na svatbu – Petr Berka

PS: a Kamilovi taky děkuji za další hodnocení ZDE na vyhledávač Seznam.cz

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023