DJ na svatbu

Jakubov 14.6.2022

Na úterý s datem 14.6.2022 jsem se doslova těšil! Jasná představa o svatební párty a milé jednání s nevěstou Monikou, které si mé služby DJ na svatbu v předstihu rezervovala, nasvědčovaly o krásné svatbě na začátku týdne! A byla to opravdu krásná svatba, kde si řekl ANO mladý a sympatický pár Monika s Martinem. Na fotografie se podívejte na IG nebo FB a musíte uznat, že tohle byla nádhera! Povedlo se vše, na co si jen vzpomenete včetně příjemného letního počasí, kdy teploty atakovaly šestadvacítku ve stínu.


Svatební obřad byl náplánován na 13 hod. Můj příjezd na statek v Jakubově byl tedy jasně daný na pravé poledne, abych vše stihl připravit na tu důležitost okamžiku! Vše trvalo asi jen 10 min., takže bylo dost času se seznámit s prostředím, kde bude probíhat svatební párty a taky s koordinátorkou Veronikou. 

Vše proběhlo v tomto krásném areálu, o kterém jsme se dozvěděl, že je vůbec nejvyhledávanější na kalrovarsku a to kvůli prostředí a hlavně kvůli jídlu! A musím říct, že všichni měli pravdu, prootože jídlo bylo fantastické a bxyla to poctivá česká kuchyně od paní majitelky paní Pelikánový. Možná jen malinká kaňka na tom všem byla položka ve smlouvě, že úderem 22 hod. se musí svatební DJ přepojit a hrát na jejich aparaturu ovládanou na baru. To je věc se kteoru se často setkávám na svatbách po celé ČR, ale v okamžiku, kdy totálně sahnete na hlasitost, že vám to pomalu hlasitěji hraje víc v autě, tak zábava skončila. Na toto vás dopředu ani neupozorní a dozvíte se vše až po podpisu smlouvy, což je opravdu nemilé. A v případě Monči a Martinovi to platilo dvojnásob. Dokonce ‚přelkvapil‘ i personáýl, který v okamžiku, kdy jsem řešil elektřinu na nazvučení svatebního obřadu měl nejdříve velkou starost s tím, abych hrál po 22 hod. na jejich aparaturu! Tohle se mi ani trochu nelíbí a nelíbilo se to i novomanželům, ale z nějakého důvodu na tohle prostě nedošlo. Nevím, nedokážu říct, kde anebo kdo čaroval, ale okenice se zavřely a svatební párty tak pokračovala až do 02 hod. ranní a kdybych nevypnul, tak hosté by tančili do východu slunce:-) Bohužel tímto produkce skončila, já se s oběma rozloučil a vyrsazil směr domov!

Děkuji za pozvání na milou svatbu v úterý 14.6.2022 a přeji hodně štěstí do života! Váš Petr Berka- DJ na svatbu!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023