DJ na svatbu

Zbiroh 18.6.2022

Byla sobota 18.6.2022 a mé služby DJ na svatbu si objednala nevěsta Niky. Dle jejich slov hledala svatebního a zkušeného DJ, což byl hlavní předpoklad na jejich zámeckou svatbu s Patrikem. Vše se odehrávalo na zámku Zbiroh, na zámku tří císařů, kde jsou přímo pohádkové svatby a zde si vše hlídá paní Páchová se kterou spolupracuji už více jak 15 let právě na zámeckých svatbách. Nebudu tedy psát recenzi na servis, protože zde je to o trochu vyšší level než jinde a to ve všech směrech! 

Rovnou tedy přeskočíme a půjdeme na svatební obřad. Ten se konal v 13 hodin v zámeckých zahradách za příjemného letního počasí, které svatebčanům přálo po celý víkend. Po tom, co zaznělo od novomanželů ANO byl plánovaný příchod Niky a Patrika do zámecké bašty na 14 hodinu. Zde se podával oběd, kompletní meníčko , které obsahovalo hovězí vývar a svíčkovou na smetaně. Klasika, která má svůj prostor na svatbách i v letošním roce. Po dobrém obědě se svatebčané rozprchli k fotokoutku, který jsme taky zajištoval se spoustou rekvizit. 

První společný novomanželský tanec pak přišel na řadu kolem 17 hodiny, kdy jsem vyzval novomanžele a všechny svatebčany ke kolečku okolo novomanželů. Na řadu taky řišel tanec pro rodiče a pak přišla zase pauza z hlasité hudby, jelikož bylo na svatební párty stále ještě brzo, leč jsem hrál o něco méně hlasitěji. 

Okolo sedmé pak přišel na řadu i svatební kvíz, což je klasika, která dokáže pobavit všechny svatebčany a nikdy nezklame! pak už svatební oslava jela naplno a hrálo s evšechno! od strarých skladeb po české a moderní a kdybych měl něco více napsat, tak to byly devadesátky, které měli svatebčané velice rádi. 

Konec svatební párty přišel až kolem 03 hodiny ranní, kdy jsem novomanželům poděkoval za pozvání a odjel domů s pocitem zase dobře dovedené práce svatebního Dj! ještě jendou díky! Váš DJ na svatbu Petr Berka!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023