DJ na svatbu

Bitozeves 15.7.2022

Již 3. svatba v tomto týdnu a byl pátek 15.7.2022. Mě nezajímalo nic jiného než svatba Lucky a Jindy, kteří si objednali na svůj velký den mé služby DJ na svatbu. I tento sympatický pár po 14-letém vztahu chtěl pro svůj den D někoho, kdo má za sebou nějakou zkušenost a cit na jejich svatební párty. Zkušený DJ je základem dobré párty, ale to určitě dobře víte pokud jste měli svatbu nebo byli na plese či na jiného firemním eventu, že správný DJ je základ! I zde to platilo.

Byli jsme domluveni na svatební párty, tak na nazvučení svatebního obřadu a taky na fotokoutek s aparátem Instax Wide 300 o kterém si můžete přečíst více na této stránce ZDE. Pátečná svatba se odehrávala v malé vesnici na Lounsku ve vesnici Bitozeves, kde najdete hned na začátku rozsáhlý golfový komplex, kde je i krásný sál vhodný pro svatební oslavu. Opět platí, že veškeré fotografie najdete na mém IG a taky na FB. Stačí kliknout a dojde k přesměrování na tu danou stránku.

Svatební obřad byl naplánovaný na 15 hodinu a proběhl snadardním způsobem na greenu v tamním golfovém areálu. Po svatebním obřadu následoval sváteční oběd s rodinou a kamarády a asi padesátka svatebčanů si pochutnala na hovězím vývaru a poté si každý vzal v bohatém rauto to, na co měl momentálně chut‘. Nechci tady hodnotit jídlo, snad jen možná areál samotný. Na začátku sem si říkal… tohle je peckové místé na svatbu, ale přišla půlnoc a paní provozní mi hlásila, že kvůli hotelovým hostům je třeba výrazně snížit hlasitost hudby! To jsme také udělal, ale kdyby bylo puštěné rádio, tak bude hrát hlasitěji než v tu chvíli můj aparát!! A když vím, že mám svatbu, tak hotelové hosty prostě neberu! I nevěsta o tom nic nevěděla…Ale nevíme přesný důvod a já jen uposlechl manažerky zbožné přání! Nevěsta Lucka bylo taky dost vytočená, jelikož o tom, že se musí snížit hlasitost nebyla dopředu informována a nakonec se toho sešlo víc, takže asi toto místo na svatební oslavu nedoporučím… bohužel!

Svatební oslava Lucky a Jindry byla moc fajn i oni samotní a také jejich hosté, kteří mě na konci hodinu po plůnoci všichni zatleskali a to je to nejlepší ocenění pro svatební DJ. Děkuji za pozvání a děkuji za sladkou výslužku a přeji jen to nejlepší, i když jak říkám… Lucka s Jindrou jsou spolu přes 14 let a vychovávají spolu 2 krásné děti. 

Tak at Vám dělají radost a díky za pozvání! Váš DJ na svatbu – Petr Berka!

PS: a jelikož novomanželé neměli ani jeden sociální sítě, tak ani nemohli hodnotit mé služby DJ na svatbu. Zde přikládám alespoň slefíčko z jejich krásného obřadu

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023