DJ na svatbu

Nepomuk 16.7.2022

Sobota 16.7.2022 a v pořadí již 4. svatba v tomto týdnu pro mladý doktorský pár Karolínu a Tomáše. Právě ženich byl tím, kdo rezervoval mé služby DJ na svatbu už rok dopředu. Na vše jsme tedy byli předem dohodnutí a připravený. V sobotu panovalo parádní letní počasí s teplotami, které se šplhaly k tropickým hodnotám a místo, které si novomanželé vybrali slibovalo, že jakoukoliv žízeň v pohodě uhasí. Ostatně pivovar Zlatá kráva v Nepomuku v tomhle určitě nezklamal. Obsluhy bylo dost, převážně studenti nebo mladí lidé, kteří vše pečlivě doplňovávali a o své hosty se dobře starali. Před obsluhou zde musím smeknout a před jídlem taky! Vlastně ani nemám co bych jim vytknul. Svatební místo tedy parádní s velkým sálem, kde byl opodál ještě jeden menší asi 20 metrů vzdálený.

Svatební obřad probíhal kousek od svatebního místo na párty, takže žádné velké přejíždění a vše pěkně na jednom místě. Svatební obřad začal v 13 hodin, ale já coby svatební DJ přijel na místo svatby až v odpoledních hodinách kolem 16 hodiny. I tak jsem ještě asi 2 hodiny čekal než skončí různé svatební hry jako třeba svatební novomanželský kvíz se zvedáním bot a nebo krájení novomanželského dortu, ale mě to nevadilo, protože jsem si celý areál prošel a seznámil se. Nicméně hrál jsem u Zeleného stromu, což vlastně je ten samý areál hned na náměstí, ale to už je pěknou řádku let zpátky. Tohle mě zkrátka překvapilo i přesto, že místo se nachází skoro uprostřed nepomuckého náměstí obklopené rodinnými domky.

My jsme s prvním novomanželským tancem začali až kolem půl osmé, kdy se svatební oslava rozběhla prvním tancem a tancem pro rodiče a kamarády z lékařské fakulty.

Byla to párty, která nabídla převážně zahraniční pecky, ale zkušený DJ jako já měl trochu svázané ruce s výběrem hudby, kterou mi předem určili novomanželé. Přiznám se, že to bylo na rychlo jinak bych asi svatbu odřekl. Spoléhám vždy na oblíbené hity mezi které řadím i českou muziku a zde docela chyběla… Vše jsme si vynahradili až skoro na konci, kdy se zahrál český bigbít, který některým hostům chyběl.

Mezi svatebčany byl i lékeř, který působí jako DJ nadšenec nebo alespoň se v tom vyžívá a tak v tom menším sále doprovodil svatební hosty do postele, když pokračovalo vedle „grandfinále“. My jsme byli domluveni s produkcí do 01 hodiny, ale nakonec ženich řekl, že přesun proběhne už o něco dříve, tak proto došlo i na tento český bigbít. Nakonec ničeho nelituju.

Byla to příjemná svatba, i přesto, že jsem měl „svázené ruce“ a to nemám moc v lásce, ale nakonec jsme odjížděl s dobrým pocitem a po skončení se dočkal i potlesku od přítomných svatebčanů. Díky za to a bylo mi potěšením sdílet tuto svatbení oslavu jako svatební DJ!

At se v manželství dačí a přeji hodně štěstí ve společném živoatě! Váš DJ na svatbu – Petr Berka!

PS: ženich mi napsal na můj profil v Googlu i milé hodnocení viz obrázek. Díky za něj Tomáši

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023