DJ na svatbu

Fořtovna 14.7.2022

Čtvrtek 14.7. 2022 a přede mnou další parádní svatba! Mé služby si objednala resp. objednal ženich Petr, ale detaily jsme domlouvali s nevěstou. Jejich požadavek zněl, aby svatební DJ byl zkušený DJ a měl zkušenosti s bavením svatebních hostů. Myslím, že tyhle požadavky splňuji na 1000 % a tak jsem se vydal ve čtvrtek na mé oblíbené místo a tím místem je Obora u Kaznějova a zámecká fořtovna. Zde jsou moc hezké svatby, ubytování až pro 60 svatebčanů a vše na jendom místě, takže co víc si přát? Snad jen aby vyšlo počasí a počasí vyšlo ve čtvrtek 14.7. skvěle! Bylo na svatbu tak akorát nějakých 24 stupňů. 

Svatební obřad měl stanovený začátek na 12 hodinu a kompletně jsme ho zvučil i s řečí oddávajícího. Po tom, co zaznělo tolik vytoužené ANO proběhlo focení a následný přesun do fořtovny až o hodinu později. Zde se servíroval hovězí vývar a následně i dančí svíčková na smetaně a po rozkrojení svatebního dortu byl připraven tanec, to bylo kolem půl šesté. Tančilo se venku na terase na písničku od Davida Kollera si nejlepší, kterou znám a hned po tom se rozjela neskutečná párty! Nejdříve se hrály vesměs starší písničky od Beatles, Boney M, Abby a dalších, později přišly na řadu i dětské písničky pro nejmenší svatebčany, což byly děti našich novomanželů ve věku okolo 8-10 let. Děti tak pobláznily i ostatní svatebčany, kteří tancovali na mašinku, ptačí tanec nebo hlava ramena kolena atdp. 

Později večer jsme drželi převážně rockovou stopu a přidával i české starší písničky, které byly, jak se pozděj ukíázalo, pořidanou hodnoutou celé svatby. Rozběhla se neskutečná párty, skvělá svatební oslava, kde mi lidé chodili říkat, jak je to skvělé a podávali si se mnou ruce, což mě vždy strašně poteší, protože vím, že to dělám dobře. Říká se, že v tom nejlepším je dobré přestat a protože se blížila 01 hodina po půlnoci a s ní i pravidelný zdejší noční klid, tak já se rozloučil. Svatební hosté pak pokračovali venku na terase se svým reproduktorem.

Noční klid platí pouze pro vnitřní prostory, takže na terase se může hrát třeba až do rána a myslím, že tito svatebčané tam byli až do svítání:-) Parádní společnost, moc hezká svatba pohodového páru a skvělá zábava. To budou vzpomínky na tuto svatební oslavu v Oboře u Kaznějova na svatbě Markétky a Petra! Děkuji za pozvání oběma a musím říct, jako svatební DJ, že jejich svatba to byla jedna neskutečná párty! 

Mějte se hezky milí novomanželé a zase někdy třeba na svatbě vašich přátel se budu těšit! Váš DJ na svatbu – Petr Berka!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023