DJ na svatbu

Soběsuky 13.7.2022

Tenhle svatební týden bude pořádná jízda, která bude mít celkem čtyři svatební zastavení a to první v tomto týdnu mi zaválo na mé oblíbené místo na Agusfarmu do Soběsuk. Malá vesnička u Nepomuka s nejlepším gastro zážitkem po celém regionu a není se čemu divit. Jejich jídlo si zamiluje kde kdo a o jídle tu psát, stějně jako o celkovém svatebnéím servisu psát nebudeme, protože tohle je špička i ve svatebním oboru a svatby jsou zde na Angusfarmě prostě zážitek i pro cizince! Vlastně tahle střeční veselka byla taky česko-franzouzská, kdy nevěsta Adélka si brala Mana z Francie. Na svatbě tak bylo spousty hostů ze země galského kohouta a byla to jejich už třetí veselka, jelikož dvě předchozí uskutečnili pro přátele a rodinu po světě, kam často společně jezdí za prací. Mé služby DJ na svatbu si na Angusfarmu rezervovala nevěsta Adélka po zmínce od svatební fotografky Simči Broumové, kterou také najdete na IG profilu stejně jako mě. Všechny fotografie najdete tedy jak na IG, tak také na FB. Mrkněte na svatbu 13.7.2022.


Svatební obřad byl naplánovaný na docela nestandardní čas, na 16:15 hod. Nevím, jestli je v tom nějaká symbolika nebo něco ze strany matriky, ale tak to bylo a bylo to docela pozdě i na můj příjezd, kdy jsme měl být na místě od 18 hodiny, kdy začínala slavnostní večeře všech asi 40 svatebčanů. Po večeři proběhlo i nějaké večerní focení, házení kytice a první tanec přišel na řadu až někdy okolo půl deváté večer. Párty tak mohla začít a začala pozvolna ještě venku, jelikož panovalo velmi příjemné letní počasí a teploty atakovaly třicítku. 

Po 22 hod, kdy se hosté přestěhovali dovnitř už to ale jelo a taky se dost soutěžilo! První byl novomanželský kvíz se zvedáním bot, pak taky poznávání ženicha a nevěsty a nebo židličkovaná s úkoly. Hudba na svatbu taky zněla a jednalo se o přáníčka, která jsem postupně plnil až do 02 hodini ranních, kdy nevěsta oznámila konec svatební párty.

 To byla svatební oslava, která měla zahraniční šmrnc, ostatně hosté z jiných zemí se prostě umí bavit, o tom žádná a já jsem rád, že jsem středeční večer a svatbu Adélky a Mana mohl sdílet jako svatební DJ. 

Děkuji za pozvání a přeji maximální spokojenost v manželství! Váš DJ na svatbu – Petr Berka!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023