DJ na svatbu

Fořtovna 5.7.2022

Před námi dva červencové svátky a ten první byl pracovní, alespoň pro mě, kdy jsme zajížděl na moc hezké a mnou oblíbené místo a tím místem je zámecká fořtovna Obora u Kaznějova. Tam, kde jste obklopeni pouze lesem a nikdo a nic vás na svatební párty neruší! Mé služby DJ na svatbu si na úterek rezervovala Jitka s Honzou. Mladý a sympatický pár, který si objednal mé služby zkušeného DJ, který jednak místo dobře zná a jednak umí pobavit hosty. Tak to jsou kritéria, které jsem splňoval a které se také během večera naplnily. ALe nepředbíhejme!

 Svatební obřad byl naplánovaný na 13 hodinu a byl standardní. Zabral asi 10 minut, jak už to při těchto obřadech bývá a byl mnou kompletně nazvučen. Super je, že zde nemusíte nikam přejíždět a máte vše na jednom místě, navíc zde ubytujete tuším kolem 50-60 svatebčanů, takže co víc si přát? Po tom, co zaznělo společné ANO se novomanželé s hosty fotili a asi po hodině usedli ke slavnostní tabuli na sváteční oběd. Podávala se dančí svíčková na smetaně a nebo líčka s bramborem. Záleží, kdo si co přál… super servis!! 

Po obědě byla chvíli pauza, poté dort a taky hra se zvedáním bot tedy novomanželský kvíz se spoustou otázek, které byly v tomto případě tak půl na půl. Tedy půl správných a půl rozcházejících. Všichni si novomanželský kvíz se zvedáním bot parádně užili Na 18 hodinu byl připraven první společný tanec, který se tentrokrát odehrával venku kousek od svatebního obřadu. Novomanželé potřebovali na nacvičený taneček dostatečný prostor a louka se nabízela pro všechny jako dostatečně velká pro asi 50 svatebních hostů. 

První taneček Jitky a Honzy měl velký úspěch! I tak může vypadat první tanec! Na krátkou ukázku se podívejte na socílní sít Tiktok,kde najdete i můj profil ZDE. Po první tanci se hrála spíše country-ová muzika, hodně Nedvědů atp., přidal jsem i dechovku vínečko bílé zejména pro dědečka, ale tušil jsem a tušil správně, že to bude převážně český bigbít! A to se také potvrdilo, na první rockovou sérii jsem měl snad úplně všechny svatebčany. během večera ale přece jen převzali otěže mladší ročníky a už to jelo! Timmy Trumpet, Inna, Tiesto, Armin van Buren a další hvězdy elektronické hudby. Správně zvolená hudba na svatbu byla opět hodně důležitá, jelikož se zde tak jako na každé svatbě sešlo několik věkových kategorií a trefit správnou muziku je někdy poměrně dost tvrdý oříšek, který ne každý svatební DJ umí rozlousknout. Snad jen zkušený DJ na svatbu. I zde platí, že všechny fotografie najdete na mých profilech, at už se jedná o FB nebo IG. Stačí najet myší a kliknout.

 Všechny informace pak najdete na mých stránkých www.djnasvatbu.info a kdyby už někdo z vás přemýšlel o svatbě na příští rok, pak nabízím i ceník. Zde najdete ceník DJ na svatbu. Děkuji Jitce a Honzovi za pozvání a za prima úterní večer, který jsem si moc užil a snad i jejich svatební hosté a přátelé! Mějte se rádi a zase někdy na nějaké svatební oslava se těším naviděnou! Váš DJ na svatbu – Petr Berka!

PS: A 8.7.2022 mi přišel tento e-mail od nevěsty:

Dobry den Petře,
Moc Vám za vše děkujeme. Díky vám se na svatbě nikdo nenudil. Děkujeme za váš přístup a profesionalitu.
Recenzi Vám rádi napíšeme.
Věřím, že se zas jednou na nějaké svatbě potkáme. Našim kamarádům jste se moc líbil.
Ještě jednou velké Díky!
Mějte se krásně a pevné zdraví
Zdraví Jitka a Honza

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023