DJ na svatbu

Praha 2.7.2022

Na pohodové lidičky kolem sebe jsem si nějak navykl a musím říct, že po páteční svatbě v Karlových Varech Monice a Tomášoví jsem se taky těšil v rámci prvního červencového a prázdninového víkendu do Prahy na svatbu Anetky a Edy! Už z komunikace vycítíte, že tento pár se vás a vaše služby DJ na svatbu Praha těší a vy se pak těšíte o to víc až to přijde! A mé doměnky se potvrdily! Sobota 2.7.2022 a svatební DJ byl objednán na statek, který je ve velkoměstě a přitom voní venkovem a to v Dolních Počernicích. Jmenuje se Český statek. Jak už zvykem bývá, vše na jednom místě a to znamená i svatební obřad. Ten byl naplánovaný na 13 hod. a proběhl venku vedle restaurace. Eda, když poprvé u slavobrány spatřil Anetku, tak se neudržel a plakal. Ani se mu nedivím, že pustil emoce na špacír, protože Anetka byla jako opravdová princezna a moc ji to slušelo!!


Fotografie z tohoto statku najdete na mých profilech na IG FG, tak koukněte:-) Český statek nabízí ubytování a velice příjemné svatební oslava pro zhruba 60 hostů, přičemž zde na svatbě Anetky a Edy jich bylo kolem padesátky. Koukněte na internet, mě osobně Český statek v Praze opravdu zaujal. Byl jsme na tomto místě poprvé a pevně věřím, že né naposledy! 

Po svátečním obědě coby už novopečení novomanželé si společně zatancovali okolo 17 hodiny na společně nacvičený tanec. Koukněte na můj profil na Tiktok, kde najdete krátkou ukázku z prvního tance. Po tancích pro Anetku a Edu a jejich rodiče jsem měl připraven svatební kvíz, kdy novomanželům pokládám otázky kdo, koho atd.. a oni zvedají botu toho dotyčného jako odpověd. Novomaželský kvíz se zvedáním bot si můžete pročíst na těchto stránkách www.djnasvatby.eu

Večerní svatební párty pak rozjela na úvod i českou lidovku, kdy hlavně dědeček neopustil taneční parket a navíc pan Karel W. mě osobně poznal z rádia! Klobouček dolů před dědečkem! Večerní párty tedy krom lidovek nabídka asi padesátce svatebním hostům také české a starší hity, které se hrály snad celý večer a celý večer se neustále tancovalo aniž by někdo slezl z tanečního parketu. 

Tuto svatbu jsme si moc užil a díky za parádní sobotní večer jako svatební DJ! Anetce a Edovi taky patří ještě jendo poděkování a to za milé hodnocení, které mi napsala Anetka nevěsta –  podívejte na FB přímo na všechna hodnocení! Anetko a Edo, přeji Vám spousty manželské pohody a porozumění! Váš DJ na svatbu – Petr Berka!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023