DJ na svatbu

Třebíz u Slaného 9.7.2022

Byla to další červencová sobota s datem 9.7.2022 a mé služby DJ na svatbu si objednala nevěsta Jitka. Jitka se Zdendou hledali svatebního DJ, který má zkušensosti a hraje pro všechny generace, což jsou požadavky, které splňuji jako zkušený Dj. Vše se odehrávalo na moc hezkém místě, kam jsem jel poprvé a snad né naposledy! Malá vesnička Třebíz u Slaného a hotel a restaurace Pod sluncem. Moc příjemné místo, kam se vejde na padesát svatebních hostů a to byl také počet na svatbě Jitky a Zdendy. Jak říkám, velice hezké místo, příjemná obsluha a neskutečný výběr jídel! Od sushi po hamburgery a různé druhy salátů, což jsem tedy na tři hvězdy snad ještě neviděl, takže klobouček!!

 Svatební obřad byl naplánován na 13 hodinu u nedalekého rybníčku, kam je to z hotelu asi 200 metrů, takže pohoda a vše na jednom místě. Počasí v sobotu lehce upršené, ale na svatební obřad to bylo bez deště, až později začalo trochu pokapávat a lechce pršelo štěstí novomanželům. Můj příjezd byl právě před obřadem, abych si vše stihl uvnitř nachystat a pustit něco až dorazí na oběd a to už bylo okolo druhé odpolední. Podávala se polévka a kuřecí plátek s bramborem a po obědě jsme si zahráli i novomanželský kvíz se zvedáním bot. 

První společný a nacvičený tanec na Abbu přišel kolem půl sedmé a odehrával se venku na terase. Na mém profilu v síti Tiktok se podívejte na krátkou ukázku prvního tance. Novomanželé to stihli jen tak tak a šlo se dovnitř, kde si nevěsta střihla ještě jeden taneček s tatínkem. Po tancích to bylo překvapení pro hosty a pro děti. Ženich si vzal harmoniku a hrály se dvě skladby ramzamzam a ptačí tanec a pak ještě jedno překvapení?! Totiž, ženich vyučuje na konzervatoři a aktivně hraje v jedné kapele, takže tohle bylo parádní překvápko pro svatební hosty! Vystoupení jednoho člena, který sklidil neskutečný apluas a zahrál asi 7 songů na které hosté tančili už uvnitř. 

Hrály se převážně starší hitovky, devadesátky a české na které hosté tancovali až do půlnoci, kdy zábava lehce uvadala a pak až do 01 hodiny se již jen sedělo a povídalo při poslechu pohodových písniček. Já se po skončení rozloučil, popřál ještě jednou vše nej novomanželům a s díky a dobrým pocitem odjel směr Plzeň tedy domů. 

Děkuji za pozvání! Váš DJ na svatbu Petr Berka!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023