DJ na svatbu

Jedraž 25.7.2022

I v pondělí se lidé berou a jsou veselky! Na jednu takovou jsem zajížděl v pondělí 25.7.2022 do Jihočeských Hoštic, kde se natáčela všem dobře známá Troškova trilogie slunce seno. Asi kilometr od Hoštic je samota, kde najdeme moc hezký statek Jedraž. Atmosféra venkova je zde cítit na každém kroku, kdy o sobě hlasitě dávají vědět slepice, kachny a další dobytek, který je všude kolem vás. Všude kolem vás je ale taky klid a zeleň a ideální příležitost ve stodole ke svatební oslavě.

Na tuto pondělní veselku si mé služby DJ na svatbu objednala nevěsta Veronika. Nevěsta chtěl svatebního DJ, který pobaví všechny její hosty od těch nejmenších až po ty dospělé a já jako zkušený DJ odpovídal jejím přísným kritériím. Verča po osmiletém vztahu a po dvou dětech chtěla uzavřit i manželský slib a z Prahy si udělali svatební oslava tady na jihu Čech. Moc hezké místo pro svatbu a na fotografie, které jsem tam nafotil se tradičně podívejte na instagram nebo facebook. Když už mluvím o fotografiích, tak shodou náhod dnes na této svatbě fotil kamarád a fotograf z Plzně Lukáš Potůček.


Na statku Jedraž jsem Veronice zajištoval i hudba na svatební obřad, který začínal přesně v pravé poledne. Já už byl na místě tradičně hodinu předem a zvučil jsem i mluvený projev pastora. Bylo krásné letní počasí a teploty se zase šplhaly na 35 stupňů. Byl to nejteplejší den z celého týdne a tak se dalo předpokládat, že tancovat se začne až pozdě večer kvůli totálnímu vedru ve stodole. Opak byl pravdou, ale ještě bych zapoměl dodat, že slavnostní oběd proběhl od 14 hod. po focení ve vedleší restauraci, což je z místa párty asi 20 metrů a bavíme se stále o jendom objektu. Po obědě, kde se podával hovězí vývar a jako hlavní chod štouchaný brambor s vepřovou panenkou se hosté rozutekli po statku a každý prožíval svatební den po svém tam, nejčastěji kde bylo trochu stínu. Bylo také hodně hodně dětí, takže děcka tu měly dětský koutek a další aktivity. A navíc po obědě ve 14:30 dětská diskotéka! Největší atrakcí byla samozřejmě hustá mlha a až pak dětské mimoní písničky:-) 

Pondělní odpoledne na svatbě uteklo jako voda a na programu byl první tanec Veroniky a Petra. Tančilo se na známou baladu od Christiny Perry (zde ukázka na síti Tiktok) a pak už se rozjela večerní párty. První série po 18 hodině to jsou vždy staré pecky od Beatles nebo Elvise atp a ty zaručeně zvedli nejednoho svatebního hosta. Bylo horko, takže hosté opravdu nemohli tancovat hodinu v kuse a proto jsem zase po asi 40 minutách zvolnil do ploužáků, aby si hosté mohli i zaploužit. Zde od nevěsty Veroniky byli svatební hosté, kteří rádi tancovali a dokonce i v minulosti závodně, takže jsem se nebál, že by nikdo netancoval. Rozjela se neskutečná párty, kde ani nevěsta nevynechala jedinou písničku a se dvěma syny neustále až do půlnoci tancovala! Tancovli skoro všichni a byla to výborná svatební olsava, kterou jsem si já jakožto DJ na svatbu taky užil! Po posledním songu od Olympicu skončili jsme jasná zpráva jsem se rozloučil, dostal výslužku a odjel směr Plzeň s pocitem další úspěšné svatební párty a dobře pobavených svatebčanů! 

Děkuji za vše a přeji hodně štěstí! Váš DJ – Petr Berka!

DJ na svatbu

Profesionál ve svém oboru. Jsem zkušený moderátor a DJ na svatbu. (jako Dj – stovky svateb, večírků a moderace rádia, Tv, plesy, večírky atd.)

Kontakt

Máte nějaké otázky? Neváhejte a napište! Odpověď dostanete většinou do jedné hodiny.

Petr Berka
IČO: 635 38 351 Nejsem plátce DPH!

DJ na svatby © 2023